The Case for Keto : The Truth about Low-Carb, High-Fat Eating

個数:

The Case for Keto : The Truth about Low-Carb, High-Fat Eating

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 304 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781783786565
  • DDC分類 613.2833

Full Description

THE SUNDAY TIMES BESTSELLER

'Those who feel doomed to be fat would be well advised to digest every word of Taubes's cogently argued, agenda-shifting book. It could be a life-changer for some' Book of the Week, Observer

A revelatory expose of the bad science behind conventional weight loss advice, arguing for low-carb high-fat diets, from the bestselling author of The Case Against Sugar.

While government and nutritional organisations spout the failed mantra of calorie reduction, doctors treating diabetes and obesity are experiencing extraordinary results among patients cutting out carbs. This diet has the essential benefit of allowing you to lose weight without ever feeling hungry.

World authority Gary Taubes analyses the bad science behind our nutritional dogma. He shows that weight gain is driven by genetic, hormonal factors - and not overeating or 'gluttony' as is commonly the underlying suggestion - citing compelling evidence that people with the propensity to fatten easily can be helped best by a low carbohydrate high fat diet.

This groundbreaking read offers hope to anyone wishing to prevent or reverse diabetes or obesity - as well as anyone wanting to eat more healthily - and will fundamentally change our habits around food forever.

'Gary Taubes deserves a national science medal for helping to raise the critical question of why the food we eat is killing us ... offers new hope to people suffering from obesity.' Kevin Schulman, M.D., Professor of Medicine, Stanford University

最近チェックした商品