Public Health Nutrition

個数:

Public Health Nutrition

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 432 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781405168090
  • DDC分類 613.2

Full Description

In this second edition of third text in the acclaimed Nutrition Society Textbook Series, Public Health Nutrition has been revised and updated to meet the needs of the contemporary student.

Contents

1. An overview of Public Health Nutrition. 2. Nutritional Epidemiology. 3. Assessment of Nutritional Status in Individuals and Populations. 4. Assessment of Physical Activity. 5. Public Health Nutrition Strategies for Intervention at the Ecological Level. 6. Public Health Nutrition Strategies for Intervention at the Individual Level. 7. Dietary Guidelines. 8. Food Choice. 9. Public Health Aspects of Overnutrition. 10. Public Health Aspects of Undernutrition. 11. Vitamin A Deficiency. 12. Iodine and Iodine-deficiency Disorders. 13. Iron-deficiency Anaemias. 14. Fear of Fatness and Fad Slimming Diets. 15. Nutrition and Child Development. 16. Infant Feeding. 17. Adverse Outcomes in Pregnancy: The Role of Folate and Related B-Vitamins. 18. Maternal Nutrition, Fetal Programming and Adult Chronic Disease. 19. Cardiovascular Disease. 20. Diabetes Mellitus. 21. Cancer and Diet. 22. Disease Prevention: Osteoporosis and Hip Fracture

最近チェックした商品