Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥18,498(本体¥16,817)
  • CRC Press(2023/06発売)
  • ポイント 168pt
  • 海外取次在庫
Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances, Part II (Food Biology Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances, Part II (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Schorr-Galindo, Sabine (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,470(本体¥15,882)
  • CRC Press(2023/06発売)
  • ポイント 158pt
  • 海外取次在庫
Lactic Acid Bacteria as Cell Factories : Synthetic Biology and Metabolic Engineering (Applied Biotechnology Reviews)
  • 洋書
  • 電子版あり

Lactic Acid Bacteria as Cell Factories : Synthetic Biology and Metabolic Engineering (Applied Biotechnology Reviews)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)/ De Carvalho Azevedo, Vasco Ariston (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥41,113(本体¥37,376)
  • Woodhead Publishing(2023/05発売)
  • ポイント 373pt
  • 海外取次在庫
Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology : Innovations and Functional Aspects (Applied Biotechnology Reviews)
  • 洋書
  • 電子版あり

Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology : Innovations and Functional Aspects (Applied Biotechnology Reviews)  Paperback,  言語:ENG

Paramithiotis, Spiros (EDT)/ De Carvalho Azevedo, Vasco Ariston (EDT)/ Montet, Didier (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥41,113(本体¥37,376)
  • Elsevier - Health Sciences Division(2022/04発売)
  • ポイント 373pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances, Part II (Food Biology Series)
  • 洋書

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances, Part II (Food Biology Series)  Hardcover,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Schorr-Galindo, Sabine (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥47,280(本体¥42,982)
  • CRC Press(2021/06発売)
  • ポイント 429pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)
  • 洋書

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)  Hardcover,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥43,168(本体¥39,244)
  • CRC Press(2021/06発売)
  • ポイント 392pt
  • 海外取次在庫
Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (Food Biology Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥13,153(本体¥11,958)
  • CRC Press(2021/03発売)
  • ポイント 119pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Fermented Foods, Part II : Technological Interventions (Food Biology Series)
  • 洋書

Fermented Foods, Part II : Technological Interventions (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Ray, Ramesh C. (EDT)/ Montet, Didier (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥13,153(本体¥11,958)
  • CRC Press(2021/03発売)
  • ポイント 119pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Fermented Foods, Part I : Biochemistry and Biotechnology (Food Biology Series)
  • 洋書

Fermented Foods, Part I : Biochemistry and Biotechnology (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥13,153(本体¥11,958)
  • CRC Press(2020/12発売)
  • ポイント 119pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (Food Biology Series)
  • 洋書

Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (Food Biology Series)  Hardcover,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥59,614(本体¥54,195)
  • CRC Press Inc(2017/12発売)
  • ポイント 541pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)