Fermented Foods, Part II : Technological Interventions (Food Biology Series)

個数:

Fermented Foods, Part II : Technological Interventions (Food Biology Series)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 525 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780367782252
  • DDC分類 664.024

Full Description

This book reviews the use of fermentation to develop healthy and functional foods and beverages and the commercialization of fermented food products through the use of biotechnology. The first two sections cover the health and functional benefits of fermented foods and the latter two sections include chapters on global and region-specific fermented foods that have crossed the geographical barriers to reach supermarkets all over the world.

Contents

Fermented Foods: Microbiology, Biochemistry & Biotechnology. Technological Innovations in Processing of Fermented Foods: An Overview. Functional Properties of Traditional Food Products Made by Mold Fermentation. Legume-Based Food Fermentation: Biochemical Aspects. Bioactive Molecules in Fermented Soybean Products and Their Potential Health Benefits. Miso, the Traditional Fermented Soybean Paste of Japan. Soy Sauce Fermentation. Rice-based Fermented Foods and Beverages: Functional and Nutraceutical properties. Maize (Zea mays L. subsp. mays) Fermentation. Bread Fortification: Health and Nutritional Benefits. Fortification as a Tool in Improving Nutritional Properties of Bread and Controlling Life Style Diseases. The Sourdough Micro-ecosystem: An Update. Traditional Cereal Beverage Boza - Fermentation Technology, Microbial Content and Healthy Effects. Coffee Fermentation. Cocoa Fermentation. Kimchi: Microbiology, Biochemistry and Health Benefits. Amasi and Maheu: Expedition from Ethnic Southern African Foods to Cosmopolitan Markets. Kefir & Koumiss: Origin, Health Benefits & Current Status ok Knowledge. Yogurt: Microbiology, Organoleptic Properties and Probiotic Potential. Fermentations Generating the Cheese Diversity. Current Trends in Microbiological, Technological and Nutritional Aspects of Fermented Sausages. Solid-State Fermentation Applications in the Food Industry.

最近チェックした商品