Dietary Supplements with Antioxidant Activity : Understanding Mechanisms and Potential Health Benefits
  • 洋書

Dietary Supplements with Antioxidant Activity : Understanding Mechanisms and Potential Health Benefits  Hardcover,  言語:ENG

Alasalvar, Cesarettin (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)/ Ho, Chi-Tang (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥52,448(本体¥47,680)
  • Royal Society of Chemistry(2023/06発売)
  • ポイント 476pt
  • 海外取次在庫
Functional Foods of the East
  • 洋書

Functional Foods of the East  Paperback,  言語:ENG

Shi, John (EDT)/ Ho, Chi-Tang (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,829(本体¥16,209)
  • CRC Press(2019/09発売)
  • ポイント 162pt
  • 海外取次在庫
Asian Functional Foods
  • 洋書

Asian Functional Foods  Paperback,  言語:ENG

Shi, John (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)/ Ho, Chi-Tang (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,829(本体¥16,209)
  • CRC Press(2019/09発売)
  • ポイント 162pt
  • 海外取次在庫
The Capture of Asteroid X19380A : A Race between China and the United States to Capture Asteroids
  • 洋書

The Capture of Asteroid X19380A : A Race between China and the United States to Capture Asteroids  Paperback,  言語:ENG

Chiu, Hong-Yee/ Debor, Montana (ILT)

  • Ehgbooks(2018/03発売)
  • ご注文いただけません
Applied Engineering Failure Analysis : Theory and Practice
  • 洋書

Applied Engineering Failure Analysis : Theory and Practice  Paperback,  言語:ENG

Qua, Hock-Chye/ Tan, Ching-Seong/ Wong, Kok-Cheong

  • ウェブストア価格 ¥20,979(本体¥19,072)
  • CRC Press(2017/07発売)
  • ポイント 190pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Applied Engineering Failure Analysis : Theory and Practice
  • 洋書

Applied Engineering Failure Analysis : Theory and Practice  Hardcover,  言語:ENG

Qua, Hock-Chye/ Tan, Ching-Seong/ Wong, Kok-Cheong

  • ウェブストア価格 ¥56,643(本体¥51,494)
  • CRC Press Inc(2015/03発売)
  • ポイント 514pt
  • 海外取次在庫
Process-Induced Chemical Changes in Food (Advances in Experimental Medicine and Biology)
  • 洋書

Process-Induced Chemical Changes in Food (Advances in Experimental Medicine and Biology)  Paperback,  言語:ENG

Shahidi, Fereidoon (EDT)/ Chi-Tang Ho (EDT)/ Nguyen Van Chuyen (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥35,454(本体¥32,231)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2013/06発売)
  • ポイント 322pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods
  • 洋書

Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods  Hardcover,  言語:ENG

Ho, Chi-Tang (EDT)/ Mussinan, Cynthia (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥46,993(本体¥42,721)
  • Royal Society of Chemistry(2013/03発売)
  • ポイント 427pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Quality Attributes of Muscle Foods
  • 洋書

Quality Attributes of Muscle Foods  Paperback,  言語:ENG

Xiong, Youling L. (EDT)/ Chi-Tang Ho (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥35,662(本体¥32,420)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2012/11発売)
  • ポイント 324pt
  • 海外取次在庫
Quality of Fresh and Processed Foods (Advances in Experimental Medicine and Biology)
  • 洋書

Quality of Fresh and Processed Foods (Advances in Experimental Medicine and Biology)  Paperback,  言語:ENG

Shahidi, Fereidoon (EDT)/ Spanier, Arthur M. (EDT)/ Chi-Tang Ho (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥52,445(本体¥47,678)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2012/11発売)
  • ポイント 476pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。