Selected Topics in Food Process Engineering (Food Engineering Series) (2025. xv, 629 S. XV, 629 p. 30 illus. 235 mm)
  • 洋書
  • 予約
  • 電子版あり

Selected Topics in Food Process Engineering (Food Engineering Series) (2025. xv, 629 S. XV, 629 p. 30 illus. 235 mm)  Hardcover,  言語:ENG

Herausgegeben:Vega-Castro, Oscar A./ Simpson, Ricardo/ Pilar Buera, Marí/a Del/ Granda-Restrepo, Diana M./ Villa Zabala, Cristian Camilo/ Pinzó/n-Fandiñ/o, Magda I./ Gutié/rrez-Ló

  • ウェブストア価格 ¥81,704(本体¥74,277)
  • SPRINGER, BERLIN; SPRINGER(2025/11発売)
  • ポイント 742pt
  • 海外取次在庫
Ageing, Sex, and Disability : New Aesthetics and Critical Perspectives (Sex and Intimacy in Later Life)
  • 洋書
  • 予約

Ageing, Sex, and Disability : New Aesthetics and Critical Perspectives (Sex and Intimacy in Later Life)  Hardcover,  言語:ENG

Iacub, Ricardo (EDT)/ Simpson, Paul (EDT)/ Hafford-Letchfield, Trish (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥28,891(本体¥26,265)
  • Policy Press(2026/03発売)
  • ポイント 262pt
  • ご予約受付中。出版後の入荷・発送
Summer Shadows
  • 洋書

Summer Shadows  Paperback,  言語:ENG

Dunning, John Harris/ Cabral, Ricardo/ Simpson, Brad

  • ウェブストア価格 ¥5,013(本体¥4,558)
  • Dark Horse Comics,U.S.(2025/04発売)
  • ポイント 45pt
  • 海外取次在庫
Wiper
  • 洋書

Wiper  Paperback,  言語:ENG

Dunning, John Harris/ Cabral, Ricardo (ILT)/ Simpson, Brad (ILT)

  • ウェブストア価格 ¥4,010(本体¥3,646)
  • Dark Horse Comics,U.S.(2023/01発売)
  • ポイント 36pt
  • 海外取次在庫
Engineering Aspects of Thermal Food Processing
  • 洋書

Engineering Aspects of Thermal Food Processing  Paperback,  言語:ENG

Simpson, Ricardo (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥18,188(本体¥16,535)
  • CRC Press(2019/09発売)
  • ポイント 165pt
  • 海外取次在庫
Chemical and Bioprocess Engineering : Fundamental Concepts for First-Year Students
  • 洋書

Chemical and Bioprocess Engineering : Fundamental Concepts for First-Year Students  Paperback,  言語:ENG

Simpson, Ricardo/ Sastry, Sudhir K.

  • ウェブストア価格 ¥13,908(本体¥12,644)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2016/08発売)
  • ポイント 126pt
  • 海外取次在庫
Thermal Processing of Packaged Foods (Food Engineering Series) (3RD)
  • 洋書

Thermal Processing of Packaged Foods (Food Engineering Series) (3RD)  Paperback,  言語:ENG

Holdsworth, S. Donald/ Simpson, Ricardo

  • ウェブストア価格 ¥36,380(本体¥33,073)
  • Springer International Publishing AG(2019/03発売)
  • ポイント 330pt
  • 海外取次在庫
Engineering Aspects of Thermal Food Processing
  • 洋書

Engineering Aspects of Thermal Food Processing  Hardcover,  言語:ENG

Simpson, Ricardo (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥62,064(本体¥56,422)
  • CRC Press Inc(2009/06発売)
  • ポイント 564pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Thermal Processing of Packaged Foods (Food Engineering Series) (2ND)
  • 洋書

Thermal Processing of Packaged Foods (Food Engineering Series) (2ND)  Paperback,  言語:ENG

Holdsworth, S. Daniel/ Simpson, Ricardo

  • ウェブストア価格 ¥47,081(本体¥42,801)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2014/11発売)
  • ポイント 428pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Food Engineering Interfaces (Food Engineering Series) (2011)
  • 洋書

Food Engineering Interfaces (Food Engineering Series) (2011)  Paperback,  言語:ENG

Aguilera, José Miguel (EDT)/ Simpson, Ricardo (EDT)/ Welti-Chanes, Jorge (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥47,081(本体¥42,801)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2013/01発売)
  • ポイント 428pt
  • 海外取次在庫