Digital Public Employment Services in Action
  • 洋書

Digital Public Employment Services in Action  Paperback,  言語:ENG

Demazière, Didier (EDT)/ Griffin, Ray (EDT)/ Leschke, Janine (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥8,800(本体¥8,000)
  • Policy Press(2025/04発売)
  • ポイント 80pt
  • 海外取次在庫
Lactic Acid Bacteria as Cell Factories : Synthetic Biology and Metabolic Engineering (Applied Biotechnology Reviews)
  • 洋書
  • 電子版あり

Lactic Acid Bacteria as Cell Factories : Synthetic Biology and Metabolic Engineering (Applied Biotechnology Reviews)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)/ De Carvalho Azevedo, Vasco Ariston (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥41,958(本体¥38,144)
  • Woodhead Publishing(2023/05発売)
  • ポイント 381pt
  • 海外取次在庫
Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥18,878(本体¥17,162)
  • CRC Press(2023/06発売)
  • ポイント 171pt
  • 海外取次在庫
Fermented Foods, Part II : Technological Interventions (Food Biology Series)
  • 洋書

Fermented Foods, Part II : Technological Interventions (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Ray, Ramesh C. (EDT)/ Montet, Didier (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥13,424(本体¥12,204)
  • CRC Press(2021/03発売)
  • ポイント 122pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Fermented Foods, Part II : Technological Interventions (Food Biology Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Fermented Foods, Part II : Technological Interventions (Food Biology Series)  Hardcover,  言語:ENG

Ray, Ramesh C. (EDT)/ Montet, Didier (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥60,838(本体¥55,308)
  • CRC Press(2017/03発売)
  • ポイント 553pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (Food Biology Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥13,424(本体¥12,204)
  • CRC Press(2021/03発売)
  • ポイント 122pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Fermented Foods, Part I : Biochemistry and Biotechnology (Food Biology Series)
  • 洋書

Fermented Foods, Part I : Biochemistry and Biotechnology (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥13,424(本体¥12,204)
  • CRC Press(2020/12発売)
  • ポイント 122pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)
  • 洋書

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)  Hardcover,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥44,056(本体¥40,051)
  • CRC Press(2021/06発売)
  • ポイント 400pt
  • 海外取次在庫
微生物と食物発酵<br>Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods (Food Biology Series)
  • 洋書

微生物と食物発酵
Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods (Food Biology Series)
 Hardcover,  言語:ENG

Ray, Ramesh C. (EDT)/ Didier, Montet (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥56,643(本体¥51,494)
  • CRC Press Inc(2014/08発売)
  • ポイント 514pt
  • 海外取次在庫
Policing the City : An Ethno-graphic
  • 洋書

Policing the City : An Ethno-graphic  Hardcover,  言語:ENG

Fassin, Didier/ Debomy, Frederic/ Raynal, Jake

  • ウェブストア価格 ¥5,111(本体¥4,647)
  • Other Press LLC(2022/03発売)
  • ポイント 46pt
  • 海外取次在庫