500 Chilli Recipes

個数:

500 Chilli Recipes

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 256 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781781460207
  • DDC分類 641.6384

Full Description


This title features 500 scorching recipes from India and the Caribbean to Mexico, Thailand and South-east Asia. You can explore the rich diversity of chilli in classic hot recipes such as Green Chilli Dumpling Soup, Thai Green Fish Curry, Wok-fried Crab with Red Chilli, Pak Choi in a Spicy Lime and Coconut Dressing, and Chilli Dhal Curry. Recipes include: soups; appetizers and snacks; fish and shellfish dishes; chicken and poultry dishes; meat dishes; vegetable dishes; pasta, noodles and rice; side dishes; salads; and relishes, pickles and salsas. It includes both subtly spiced recipes as well as red-hot dishes, with ideas suitable for every palate and occasion. Every recipe has easy-to-follow step-by-step instructions and complete nutritional information. Bring a flash of fire to your cooking with these inspiring chilli recipes specially gathered together from all over the world to tempt your taste buds. The book contains all the popular chilli classics such as Tangy Barbecued Jerk Chicken, Spicy Fish Curry and Beef Enchiladas with Chilli Sauce, as well as exotic dishes such as Tomato, Chilli and Egg Drop Soup, Hot Thai Omelette Rolls, and Crab Cakes with a Chilli Tomato Dip.Make the most of every kind of chilli - red and green, fresh and dried - including jalapenos, cayennes, Anaheim chillies and poblanos. With 500 photographs and tried-and-tested instructions, plus cook's tips supplying information throughout on chilli cuisine, this is an essential sourcebook for anyone wanting to discover exciting red-hot, spicy food.

最近チェックした商品