The Role of Phytoconstitutents in Health Care : Biocompounds in Medicinal Plants (Innovations in Plant Science for Better Health)

個数:
電子版価格
¥31,484
  • 電子版あり

The Role of Phytoconstitutents in Health Care : Biocompounds in Medicinal Plants (Innovations in Plant Science for Better Health)

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 310 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781774635124
  • DDC分類 615.321

Full Description

This informative volume provides new insights with scientific evidence on the uses of medicinal plants in the treatment of certain diseases. It reviews various therapies with herbal phytoconstituents for certain types of disorders, modes of action, and pharmacological screening. It focuses on potential benefits of herbal extracts and bioactive compounds for human health care, provides a comparative phytoconstituent analysis of selected medicinal plants using GCMS/FTIR techniques, and discusses the role of herbal medicines in female genital infections. It goes on to look at the health-boosting properties of cabbage and the functional properties of milk yam (Ipomoea digitata L.).

Contents

Part 1: Herbs and Their Extracts: Scope and Role Of Bioactive Compounds In Human Health 1. Potential of Herbal Extracts and Bioactive Compounds for Human Healthcare 2. Herbal Extracts and Their Bioactivities: Comparative Phytoconstituent Analysis of Selected Medicinal Plants Using GC-MS/FTIR Techniques 3. The Role of Herbal Medicines in Female Genital Infections Part 2: Functional Activities of Selected Plants 4. From Designer Food Formulation to Oxidative Stress Mitigation: Health-Boosting Constituents of Cabbage 5. Functional Properties of Milk Yam (Ipomoea digitata L.)

最近チェックした商品