New and Future Developments in Microbial Biotechnology and Bioengineering : Penicillium System Properties and Applications

個数:
電子版価格
¥39,147
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

New and Future Developments in Microbial Biotechnology and Bioengineering : Penicillium System Properties and Applications

  • ウェブストア価格 ¥46,921(本体¥42,656)
  • Elsevier Science Ltd(2017/09発売)
  • 外貨定価 US$ 215.00
  • 【ウェブストア限定】ブラックフライデーポイント5倍対象商品(~11/24)※店舗受取は対象外
  • ポイント 2,130pt
  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 474 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780444635013
  • DDC分類 660.62

Full Description

New and Future Developments in Microbial Biotechnology and Bioengineering: Penicillium System Properties and Applications covers important research work on the applications of penicillium from specialists from an international perspective. The book compiles advancements and ongoing processes in the penicillium system, along with updated information on the possibilities for future developments. All chapters are derived from current peer reviewed literature as accepted by the international scientific community.

These important fungi were found to secrete a range of novel enzymes and other useful proteins, and are still being extensively studied and improved for specific use in the food, textile, pulp and paper, biocellulosic ethanol production and other industries. The book caters to the needs of researchers/academicians dealing with penicillium spp. related research and applications, outlining emerging issues on recent advancements made in the area of research and its applications in bioprocess technology, chemical engineering, molecular taxonomy, biofuels/bioenergy research and alternative fuel development.

In addition, the book also describes the identification of useful compound combinations/enzyme cocktails and the fermentation conditions required to obtain them at an industrial scale. Finally, the book provides updated information on the best utilization of these fungi as a natural tool to meet the next challenges of biotechnology.

Contents

I: Penicillium: Biology to biotechnology
II: Secondary metabolisum
III:  Tools
IV: Applications

最近チェックした商品