Edible Oleogels : Structure and Health Implications

個数:

Edible Oleogels : Structure and Health Implications

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 352 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780128102220
  • DDC分類 664.3

Full Description

In an effort to provide alternatives to trans and saturated fats, scientists have been busy modifying the physical properties of oils to resemble those of fats. In this fashion, many food products requiring a specific texture and rheology can be made with these novel oil-based materials without causing significant changes to final product quality. The major approach to form these materials is to incorporate specific molecules (polymers, amphiphiles, waxes) into the oil components that will alter the physical properties of the oil so that its fluidity will decrease and the rheological properties will be similar to those of fats. These new oilbased materials are referred to as oil gels, or "oleogels," and this emerging technology is the focus of many scientific investigations geared toward helping decrease the incidence of obesity and cardiovascular disease.

Contents

1. An Overview of the Past, Present, and Future of Organogels
2. Novel Strategies for Nanostructuring Liquid Oils into Functional Fats
3. Edible Oil Organogels Based on Self-assembled‚ β-sitosterol and γ-oryzanol Tubules
4. Vegetable Oil-based Ricinelaidic Acid Organogels—Phase Behavior, Microstructure, and Rheology
5. Hydroxystearic Acid Oleogels
6. Candelilla Wax as an Organogelator for Vegetable Oils—An Alternative to Develop Trans-free Products for the Food Industry
7. Physical Properties of Organogels Made of Rice Bran Wax and Vegetable Oils
8. Monoglycerides in Oils
9. Physical Properties of β-fat Gel Made of Fully-hydrogenated Rapeseed Oil and Vegetable Oils
10. Ceramide Oleogels
11. Oleogels Based on Non-lamellar Lyotropic Liquid Crystalline Structures for Food Applications
12. Protein-templated Oil Gels and Powders
13. Ethylcellulose Oleogels
14. Clinical Study on 12-hydroxystearic Acid Organogel Ingestion

最近チェックした商品