Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology : Innovations and Functional Aspects (Applied Biotechnology Reviews)
  • 洋書
  • 電子版あり

Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology : Innovations and Functional Aspects (Applied Biotechnology Reviews)  Paperback,  言語:ENG

Paramithiotis, Spiros (EDT)/ De Carvalho Azevedo, Vasco Ariston (EDT)/ Montet, Didier (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,550(本体¥36,864)
  • Elsevier - Health Sciences Division(2022/04発売)
  • ポイント 368pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Lactic Acid Bacteria as Cell Factories : Synthetic Biology and Metabolic Engineering (Applied Biotechnology Reviews)
  • 洋書
  • 電子版あり

Lactic Acid Bacteria as Cell Factories : Synthetic Biology and Metabolic Engineering (Applied Biotechnology Reviews)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)/ De Carvalho Azevedo, Vasco Ariston (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,550(本体¥36,864)
  • Woodhead Publishing(2023/05発売)
  • ポイント 368pt
  • 海外取次在庫
QUESTIONS D ENFANTS CONCERNANT L ALIMENTATION : REPONSES AUX PARENTS ET AUX ENFANTS
  • 洋書

QUESTIONS D ENFANTS CONCERNANT L ALIMENTATION : REPONSES AUX PARENTS ET AUX ENFANTS  Paperback

MONTET DR DIDIER

  • ウェブストア価格 ¥3,334(本体¥3,031)
  • EDILIVRE(2015/03発売)
  • ポイント 30pt
  • お取り寄せ
LES VRAIES FAUSSES INFORMATIONS DE L'ALIMENTAIRE
  • 洋書

LES VRAIES FAUSSES INFORMATIONS DE L'ALIMENTAIRE  Paperback

MONTET DIDIER

  • ウェブストア価格 ¥3,334(本体¥3,031)
  • EDILIVRE(2009/03発売)
  • ポイント 30pt
  • お取り寄せ
Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥18,244(本体¥16,586)
  • CRC Press(2023/06発売)
  • ポイント 165pt
  • 海外取次在庫
Fermented Foods, Part I : Biochemistry and Biotechnology (Food Biology Series)
  • 洋書

Fermented Foods, Part I : Biochemistry and Biotechnology (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥12,973(本体¥11,794)
  • CRC Press(2020/12発売)
  • ポイント 117pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (Food Biology Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥12,973(本体¥11,794)
  • CRC Press(2021/03発売)
  • ポイント 117pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Fermented Foods, Part II : Technological Interventions (Food Biology Series)
  • 洋書

Fermented Foods, Part II : Technological Interventions (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Ray, Ramesh C. (EDT)/ Montet, Didier (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥12,973(本体¥11,794)
  • CRC Press(2021/03発売)
  • ポイント 117pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances, Part II (Food Biology Series)
  • 洋書

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances, Part II (Food Biology Series)  Hardcover,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Schorr-Galindo, Sabine (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥46,632(本体¥42,393)
  • CRC Press(2021/06発売)
  • ポイント 423pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances, Part II (Food Biology Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances, Part II (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Schorr-Galindo, Sabine (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,231(本体¥15,665)
  • CRC Press(2023/06発売)
  • ポイント 156pt
  • 海外取次在庫