Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology
  • 洋書
  • 電子版あり

Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Dutta, Sayantani (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,550(本体¥36,864)
  • Academic Press Inc(2022/09発売)
  • ポイント 368pt
  • 海外取次在庫
Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals : Extraction, Processing and Formulation of Bioactive Compounds
  • 洋書
  • 電子版あり

Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals : Extraction, Processing and Formulation of Bioactive Compounds  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Subramanian, Parthasarathi (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,550(本体¥36,864)
  • Academic Press Inc(2023/08発売)
  • ポイント 368pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Conductive Hydro Drying of Foods : Principles and Applications
  • 洋書
  • 電子版あり

Conductive Hydro Drying of Foods : Principles and Applications  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Arthur Moses, Jeyan (EDT)/ Yoha, K S (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,550(本体¥36,864)
  • Academic Press Inc(2024/10発売)
  • ポイント 368pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Utilizing Microfluidics in the Food Industry : Applications and Techniques
  • 洋書
  • 電子版あり

Utilizing Microfluidics in the Food Industry : Applications and Techniques  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Arthur Moses, Jeyan (EDT)/ Murugesan, Pramila (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,550(本体¥36,864)
  • Academic Press Inc(2024/11発売)
  • ポイント 368pt
  • 海外取次在庫
Computational Fluid Dynamics Applications in Food Processing (Springerbriefs in Food, Health, and Nutrition) (2013)
  • 洋書

Computational Fluid Dynamics Applications in Food Processing (Springerbriefs in Food, Health, and Nutrition) (2013)  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C.

  • ウェブストア価格 ¥11,148(本体¥10,135)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2013/08発売)
  • ポイント 101pt
  • 海外取次在庫
Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients (Springerbriefs in Food, Health, and Nutrition) (2014)
  • 洋書

Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients (Springerbriefs in Food, Health, and Nutrition) (2014)  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C.

  • ウェブストア価格 ¥11,148(本体¥10,135)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2013/11発売)
  • ポイント 101pt
  • 海外取次在庫
Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation (Ift Press)
  • 洋書
  • 電子版あり

Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation (Ift Press)  Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C./ S., Padma Ishwarya

  • ウェブストア価格 ¥44,391(本体¥40,356)
  • Blackwell Pub(2015/10発売)
  • ポイント 403pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Handbook of Drying for Dairy Products
  • 洋書
  • 電子版あり

Handbook of Drying for Dairy Products  Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥43,470(本体¥39,519)
  • Wiley-Blackwell(2017/04発売)
  • ポイント 395pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Nanotechnology for Sustainable Food Packaging
  • 洋書
  • 電子版あり

Nanotechnology for Sustainable Food Packaging  Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Moses, Jeyan A. (EDT)/ Leena, M. Maria (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥34,784(本体¥31,622)
  • John Wiley & Sons Inc(2025/04発売)
  • ポイント 316pt
  • 海外取次在庫
Food Digestion and Absorption : Its Role in Food Product Development
  • 洋書

Food Digestion and Absorption : Its Role in Food Product Development  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C/ Moses, Jeyan Arthur/ Priyanka, S

  • Royal Society of Chemistry(2023/11発売)
  • ご注文いただけません