Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Dutta, Sayantani (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥43,084(本体¥39,168)
  • Academic Press Inc(2022/09発売)
  • ポイント 782pt
  • 海外取次在庫
Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals : Extraction, Processing and Formulation of Bioactive Compounds
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals : Extraction, Processing and Formulation of Bioactive Compounds  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Subramanian, Parthasarathi (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥43,084(本体¥39,168)
  • Academic Press Inc(2023/08発売)
  • ポイント 782pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Measurement and Control (Advances in Biochemical Engineering/biotechnology) 〈50〉
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Measurement and Control (Advances in Biochemical Engineering/biotechnology) 〈50〉  Hardcover,  言語:ENG

Anand, R. C./ Dar, G. H./ Guilbault, George G./ Jung, H./ Jung, K. (CO

  • Springer Verlag(1993/09発売)
  • ご注文いただけません
Conductive Hydro Drying of Foods : Principles and Applications
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Conductive Hydro Drying of Foods : Principles and Applications  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Arthur Moses, Jeyan (EDT)/ Yoha, K S (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥43,084(本体¥39,168)
  • Academic Press Inc(2024/10発売)
  • ポイント 782pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Utilizing Microfluidics in the Food Industry : Applications and Techniques
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Utilizing Microfluidics in the Food Industry : Applications and Techniques  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Arthur Moses, Jeyan (EDT)/ Murugesan, Pramila (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥43,084(本体¥39,168)
  • Academic Press Inc(2024/11発売)
  • ポイント 782pt
  • 海外取次在庫
100 Questions & Answers about Hepatitis C: a Lahey Clinic Guide : A Lahey Clinic Guide
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

100 Questions & Answers about Hepatitis C: a Lahey Clinic Guide : A Lahey Clinic Guide  Paperback,  言語:ENG

Fabry, Stephen C./ Narasimhan, R. Anand

  • ウェブストア価格 ¥4,727(本体¥4,298)
  • Jones and Bartlett Publishers, Inc(2006/10発売)
  • ポイント 84pt
  • 海外取次在庫
Computational Fluid Dynamics Applications in Food Processing (Springerbriefs in Food, Health, and Nutrition) (2013)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Computational Fluid Dynamics Applications in Food Processing (Springerbriefs in Food, Health, and Nutrition) (2013)  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C.

  • ウェブストア価格 ¥11,845(本体¥10,769)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2013/08発売)
  • ポイント 214pt
  • 海外取次在庫
Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients (Springerbriefs in Food, Health, and Nutrition) (2014)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients (Springerbriefs in Food, Health, and Nutrition) (2014)  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C.

  • ウェブストア価格 ¥11,845(本体¥10,769)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2013/11発売)
  • ポイント 214pt
  • 海外取次在庫
Self and Identity in Modern Psychology and Indian Thought (Path in Psychology)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Self and Identity in Modern Psychology and Indian Thought (Path in Psychology)  Paperback,  言語:ENG

Paranjpe, Anand C.

  • ウェブストア価格 ¥25,634(本体¥23,304)
  • Springer(2010/12発売)
  • ポイント 466pt
  • 海外取次在庫
Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation (Ift Press)
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation (Ift Press)  Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C./ S., Padma Ishwarya

  • ウェブストア価格 ¥47,166(本体¥42,879)
  • Blackwell Pub(2015/10発売)
  • ポイント 856pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)