Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound : Developing Healthier and Sustainable Food Products
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound : Developing Healthier and Sustainable Food Products  Paperback,  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/ Cravotto, Giancarlo (EDT)/ Chemat, Farid (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥32,736(本体¥29,760)
  • Academic Press Inc(2020/11発売)
  • ポイント 1,485pt
  • 海外取次在庫
環境にやさしい食品加工技術<br>Green Food Processing Techniques : Preservation, Transformation and Extraction
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

環境にやさしい食品加工技術
Green Food Processing Techniques : Preservation, Transformation and Extraction
 Paperback,  言語:ENG

Chemat, Farid (EDT)/ Vorobiev, Eugene (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥43,648(本体¥39,680)
  • Academic Press Inc(2019/07発売)
  • ポイント 1,980pt
  • 海外取次在庫
Plant Based 'Green Chemistry 2.0' : Moving from Evolutionary to Revolutionary (Green Chemistry and Sustainable Technology)
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Plant Based 'Green Chemistry 2.0' : Moving from Evolutionary to Revolutionary (Green Chemistry and Sustainable Technology)  Hardcover,  言語:ENG

Li, Ying (EDT)/ Chemat, Farid (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥39,281(本体¥35,710)
  • Springer Verlag, Singapore(2019/07発売)
  • ポイント 1,785pt
  • 海外取次在庫
Enhancing Extraction Processes in the Food Industry (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Enhancing Extraction Processes in the Food Industry (Contemporary Food Engineering)  Paperback,  言語:ENG

Lebovka, Nikolai (EDT)/ Vorobiev, Eugene (EDT)/ Chemat, Farid (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥18,548(本体¥16,862)
  • CRC Press(2016/11発売)
  • ポイント 840pt
  • 海外取次在庫
Alternative Solvents for Natural Products Extraction (Green Chemistry and Sustainable Technology)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Alternative Solvents for Natural Products Extraction (Green Chemistry and Sustainable Technology)  Paperback,  言語:ENG

Chemat, Farid (EDT)/ Vian, Maryline Abert (EDT)

  • Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. K(2016/08発売)
  • ご注文いただけません
ECO-EXTRACTION DU VEGETAL - PROCEDES INNOVANTS ET SOLVANTS ALTERNATIFS (TECHNIQUE ET IN)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

ECO-EXTRACTION DU VEGETAL - PROCEDES INNOVANTS ET SOLVANTS ALTERNATIFS (TECHNIQUE ET IN)  Paperback

CHEMAT FARID

  • ウェブストア価格 ¥19,273(本体¥17,521)
  • DUNOD(2015/11発売)
  • ポイント 875pt
  • お取り寄せ
天然物抽出の環境への影響を緩和する手法:理論と実践<br>Green Extraction of Natural Products : Theory and Practice (1. Auflage. 2015. XVIII, 364 S. 10 Farbabb. 244 mm)
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

天然物抽出の環境への影響を緩和する手法:理論と実践
Green Extraction of Natural Products : Theory and Practice (1. Auflage. 2015. XVIII, 364 S. 10 Farbabb. 244 mm)
 Hardcover

Herausgegeben von Chemat, Farid/ Strube, Jochen

  • ウェブストア価格 ¥43,500(本体¥39,546)
  • WILEY-VCH(2015発売)
  • ポイント 1,975pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds : Theory and Practice (Food Engineering Series) (2013)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds : Theory and Practice (Food Engineering Series) (2013)  Paperback,  言語:ENG

Chemat, Farid (EDT)/ Cravotto, Giancarlo (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥26,186(本体¥23,806)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2015/01発売)
  • ポイント 1,190pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Essential Oils as Reagents in Green Chemistry (Springerbriefs in Green Chemistry for Sustainability) (2014)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Essential Oils as Reagents in Green Chemistry (Springerbriefs in Green Chemistry for Sustainability) (2014)  Paperback

Li, Ying/ Fabiano-Tixier, Anne-Sylvie/ Chemat, Farid

  • ウェブストア価格 ¥12,001(本体¥10,910)
  • Springer International Publishing AG(2014/08発売)
  • ポイント 545pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Enhancing Extraction Processes in the Food Industry (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Enhancing Extraction Processes in the Food Industry (Contemporary Food Engineering)  Hardcover,  言語:ENG

Lebovka, Nikolai (EDT)/ Vorobiev, Eugene (EDT)/ Chemat, Farid (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥45,830(本体¥41,664)
  • CRC Press Inc(2011/09発売)
  • ポイント 2,080pt
  • 海外取次在庫