INVENTIONS CULINAIRES, GASTRONOMIE MOLECULAIRE
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INVENTIONS CULINAIRES, GASTRONOMIE MOLECULAIRE  Paperback

THIS, HERVE

  • ウェブストア価格 ¥5,602(本体¥5,093)
  • JACOB(2025/10発売)
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分子ガストロノミー・ハンドブック<br>Handbook of Molecular Gastronomy : Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
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分子ガストロノミー・ハンドブック
Handbook of Molecular Gastronomy : Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
 Paperback,  言語:ENG

Lavelle, Christophe (EDT)/ This, Herve (EDT)/ Kelly, Alan L. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥41,395(本体¥37,632)
  • CRC Press(2025/04発売)
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調理実験を通した計算と問題解決<br>Calculating and Problem Solving through Culinary Experimentation
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調理実験を通した計算と問題解決
Calculating and Problem Solving through Culinary Experimentation
 Paperback,  言語:ENG

This vo Kientza, Hervé

  • ウェブストア価格 ¥13,450(本体¥12,228)
  • CRC Press(2022/11発売)
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料理実験を通した計算と問題解決<br>Calculating and Problem Solving through Culinary Experimentation
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料理実験を通した計算と問題解決
Calculating and Problem Solving through Culinary Experimentation
 Hardcover,  言語:ENG

This vo Kientza, Hervé

  • ウェブストア価格 ¥35,185(本体¥31,987)
  • CRC Press(2022/11発売)
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Ceramic Fibers and Their Applications
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Ceramic Fibers and Their Applications  Hardcover,  言語:ENG

This vo Kientza, Hervé

  • ウェブストア価格 ¥20,686(本体¥18,806)
  • Pan Stanford Publishing Pte Ltd(2019/12発売)
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分子料理学(英訳)<br>Molecular Gastronomy : Exploring the Science of Flavor (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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分子料理学(英訳)
Molecular Gastronomy : Exploring the Science of Flavor (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Paperback,  言語:ENG

This, Hervé

  • ウェブストア価格 ¥3,069(本体¥2,790)
  • Columbia University Press(2008/08発売)
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Note-by-Note Cooking : The Future of Food (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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Note-by-Note Cooking : The Future of Food (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)  Paperback,  言語:ENG

This, Hervé/ DeBevoise, Malcolm (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥3,069(本体¥2,790)
  • Columbia University Press(2016/12発売)
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MON HISTOIRE DE CUISINE
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MON HISTOIRE DE CUISINE

THIS HERVE

  • ウェブストア価格 ¥7,010(本体¥6,373)
  • BELIN(2014/09発売)
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Note-by-Note Cooking : The Future of Food (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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Note-by-Note Cooking : The Future of Food (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)  Hardcover,  言語:ENG

This, Hervé/ DeBevoise, Malcolm (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥4,841(本体¥4,401)
  • Columbia University Press(2014/10発売)
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分子ガストロノミー・ハンドブック<br>Handbook of Molecular Gastronomy : Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
  • 洋書
  • 電子版あり

分子ガストロノミー・ハンドブック
Handbook of Molecular Gastronomy : Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
 Hardcover,  言語:ENG

Lavelle, Christophe (EDT)/ This, Herve (EDT)/ Kelly, Alan L. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥60,022(本体¥54,566)
  • CRC Press Inc(2021/06発売)
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