Essential Oil Extraction from Food By-Products (Methods and Protocols in Food Science)
  • 洋書
  • 予約

Essential Oil Extraction from Food By-Products (Methods and Protocols in Food Science)  Hardcover,  言語:ENG

Srivastav, Prem Prakash (EDT)/ Srivastava, Brijesh (EDT)/ Karunanithi, Sangeetha (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥44,913(本体¥40,830)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2025/07発売)
  • ポイント 408pt
  • ご予約受付中。出版後の入荷・発送
Emerging Methods for Oil Extraction from Food Processing Waste
  • 洋書

Emerging Methods for Oil Extraction from Food Processing Waste  Hardcover,  言語:ENG

Srivastav, Prem Prakash (EDT)/ Karunanithi, Sangeetha (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,832(本体¥37,120)
  • CRC Press(2024/09発売)
  • ポイント 371pt
  • 海外取次在庫
Structured Foods
  • 洋書

Structured Foods  Hardcover,  言語:ENG

Eswaran U, Gnana Moorthy (EDT)/ SRIVASTAV, PREM PRAKASH (EDT)/ Srivastava, Brijesh (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,832(本体¥37,120)
  • CRC Press(2024/08発売)
  • ポイント 371pt
  • 海外取次在庫
Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing
  • 洋書

Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing  Paperback,  言語:ENG

Prakash Srivastav, Prem (EDT)/ Kumar Verma, Deepak (EDT)/ Patel, Ami R. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥20,211(本体¥18,374)
  • Apple Academic Press Inc.(2021/12発売)
  • ポイント 183pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing
  • 洋書
  • 電子版あり

Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing  Hardcover,  言語:ENG

Prakash Srivastav, Prem (EDT)/ Kumar Verma, Deepak (EDT)/ Patel, Ami R. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥32,654(本体¥29,686)
  • Apple Academic Press Inc.(2020/06発売)
  • ポイント 296pt
  • 海外取次在庫
Microbiology for Food and Health : Technological Developments and Advances
  • 洋書

Microbiology for Food and Health : Technological Developments and Advances  Paperback,  言語:ENG

Kumar Verma, Deepak (EDT)/ Patel, Ami R. (EDT)/ Prakash Srivastav, Prem (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥20,211(本体¥18,374)
  • Apple Academic Press Inc.(2021/12発売)
  • ポイント 183pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Science and Technology of Aroma, Flavor, and Fragrance in Rice
  • 洋書
  • 電子版あり

Science and Technology of Aroma, Flavor, and Fragrance in Rice  Paperback,  言語:ENG

Verma, Deepak Kumar (EDT)/ Srivastav, Prem Prakash (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥20,211(本体¥18,374)
  • Apple Academic Press Inc.(2021/03発売)
  • ポイント 183pt
  • 海外取次在庫
Microorganisms in Sustainable Agriculture, Food, and the Environment
  • 洋書
  • 電子版あり

Microorganisms in Sustainable Agriculture, Food, and the Environment  Paperback,  言語:ENG

Verma, Deepak Kumar (EDT)/ Srivastav, Prem Prakash (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥20,211(本体¥18,374)
  • Apple Academic Press Inc.(2021/03発売)
  • ポイント 183pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Rice Science: Biotechnological and Molecular Advancements
  • 洋書
  • 電子版あり

Rice Science: Biotechnological and Molecular Advancements  Paperback,  言語:ENG

Verma, Deepak Kumar (EDT)/ Srivastav, Prem Prakash (EDT)/ Nadaf, Altafhusain B. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥20,211(本体¥18,374)
  • Apple Academic Press Inc.(2021/03発売)
  • ポイント 183pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Agronomic Rice Practices and Postharvest Processing : Production and Quality Improvement
  • 洋書

Agronomic Rice Practices and Postharvest Processing : Production and Quality Improvement  Paperback,  言語:ENG

Verma, Deepak Kumar (EDT)/ Srivastav, Prem Prakash (EDT)/ Nadaf, Altafhusain B. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥20,211(本体¥18,374)
  • Apple Academic Press Inc.(2021/03発売)
  • ポイント 183pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)