食品ロスはなぜ起きる?<br>Why Waste Food? (Food Controversies)
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食品ロスはなぜ起きる?
Why Waste Food? (Food Controversies)
 Paperback,  言語:ENG

Smith, Andrew F.

  • ウェブストア価格 ¥2,790(本体¥2,537)
  • Reaktion Books(2020/07発売)
  • ポイント 25pt
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Food in America : The Past, Present, and Future of Food, Farming, and the Family Meal [3 volumes]
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Food in America : The Past, Present, and Future of Food, Farming, and the Family Meal [3 volumes]  言語:ENG

Smith, Andrew F.

  • ウェブストア価格 ¥68,770(本体¥62,519)
  • ABC-CLIO(2017/02発売)
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  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Online Communication : Linking Technology, Identity, & Culture (Routledge Communication Series) (2ND)
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  • 電子版あり

Online Communication : Linking Technology, Identity, & Culture (Routledge Communication Series) (2ND)  Hardcover,  言語:ENG

Wood, Andrew F./ Smith, Matthew J.

  • ウェブストア価格 ¥46,835(本体¥42,578)
  • Routledge(2017/07発売)
  • ポイント 425pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
A Critique of the Moral Defense of Vegetarianism
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A Critique of the Moral Defense of Vegetarianism  Paperback,  言語:ENG

Smith, Andrew F.

  • ウェブストア価格 ¥10,730(本体¥9,755)
  • Palgrave Macmillan(2016/06発売)
  • ポイント 97pt
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ファストフードの効罪<br>Fast Food : The Good, the Bad and the Hungry (Food Controversies)
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ファストフードの効罪
Fast Food : The Good, the Bad and the Hungry (Food Controversies)
 Paperback,  言語:ENG

Smith, Andrew F.

  • ウェブストア価格 ¥3,892(本体¥3,539)
  • Reaktion Books(2016/03発売)
  • ポイント 35pt
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砂糖のグローバル食文化史<br>Sugar : A Global History (Edible)
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砂糖のグローバル食文化史
Sugar : A Global History (Edible)
 Hardcover,  言語:ENG

Smith, Andrew F.

  • ウェブストア価格 ¥3,892(本体¥3,539)
  • Reaktion Books(2015/04発売)
  • ポイント 35pt
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アメリカ人の飲物:15の転換点<br>Drinking History : Fifteen Turning Points in the Making of American Beverages (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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アメリカ人の飲物:15の転換点
Drinking History : Fifteen Turning Points in the Making of American Beverages (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Paperback,  言語:ENG

Smith, Andrew F.

  • ウェブストア価格 ¥3,479(本体¥3,163)
  • Columbia University Press(2014/06発売)
  • ポイント 31pt
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ニューヨークの食物誌<br>New York City : A Food Biography (Big City Food Biographies)
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ニューヨークの食物誌
New York City : A Food Biography (Big City Food Biographies)
 Hardcover,  言語:ENG

Smith, Andrew F.

  • ウェブストア価格 ¥12,293(本体¥11,176)
  • Rowman & Littlefield(2013/11発売)
  • ポイント 111pt
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飲食のアメリカ史百科事典(全3巻)<br>Food and Drink in American History : A 'Full Course' Encyclopedia [3 volumes]
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飲食のアメリカ史百科事典(全3巻)
Food and Drink in American History : A 'Full Course' Encyclopedia [3 volumes]
 言語:ENG

Smith, Andrew F.

  • ウェブストア価格 ¥63,618(本体¥57,835)
  • ABC-CLIO(2013/10発売)
  • ポイント 578pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
アメリカ人の飲物:15の転換点<br>Drinking History : Fifteen Turning Points in the Making of American Beverages (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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アメリカ人の飲物:15の転換点
Drinking History : Fifteen Turning Points in the Making of American Beverages (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Hardcover,  言語:ENG

Smith, Andrew F.

  • ウェブストア価格 ¥5,223(本体¥4,749)
  • Columbia University Press(2012/12発売)
  • ポイント 47pt
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