Health, Nutrition, and Sustainability : Exploring Unconventional Food Sources Volume 1
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Health, Nutrition, and Sustainability : Exploring Unconventional Food Sources Volume 1  言語:ENG

Sarkar PhD, Tanmay (EDT)/Smaoui PhD, Slim (EDT)

  • 価格 ¥37,303(本体¥33,912)
  • Academic Press(2025/11/13発売)
  • ポイント 10,170pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Dietary, Sensory and Gastronomic Applications : Exploring Unconventional Food Sources Volume 2
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Dietary, Sensory and Gastronomic Applications : Exploring Unconventional Food Sources Volume 2  言語:ENG

Sarkar PhD, Tanmay (EDT)/Smaoui PhD, Slim (EDT)

  • 価格 ¥37,303(本体¥33,912)
  • Academic Press(2025/11/13発売)
  • ポイント 10,170pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Artificial Intelligence in Food  Science : Transforming Food and Bioprocess Development
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Artificial Intelligence in Food Science : Transforming Food and Bioprocess Development  言語:ENG

Sarkar PhD, Tanmay (EDT)/Haldorai PhD, Anandakumar (EDT)

  • 価格 ¥46,629(本体¥42,390)
  • Academic Press(2025/08/01発売)
  • ポイント 12,690pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Phytoceuticals in Food for Health and  Wellness : Harnessing Plant Therapeutics
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Phytoceuticals in Food for Health and Wellness : Harnessing Plant Therapeutics  言語:ENG

Sarkar PhD, Tanmay (EDT)/Smaoui PhD, Slim (EDT)/Lai PhD, Wing-Fu (EDT)

  • 価格 ¥37,303(本体¥33,912)
  • Academic Press(2025/09/01発売)
  • ポイント 10,170pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Novel Food Analysis : Techniques and Applications
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Novel Food Analysis : Techniques and Applications  言語:ENG

Sarkar, Tanmay (EDT)

  • 価格 ¥40,037(本体¥36,398)
  • Humana(2025/10/29発売)
  • ポイント 10,890pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Mushroom Bioactives: Bridging Food, Biotechnology, and Nanotechnology for Health and Innovation
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Mushroom Bioactives: Bridging Food, Biotechnology, and Nanotechnology for Health and Innovation  言語:ENG

Sarkar, Tanmay (EDT)

  • 価格 ¥40,037(本体¥36,398)
  • Springer(2025/10/30発売)
  • ポイント 10,890pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Extracellular Polysaccharides
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Extracellular Polysaccharides  言語:ENG

Sarkar, Tanmay (EDT)/Lahiri, Dibyajit (EDT)/Nag, Moupriya (EDT)

  • 価格 ¥38,035(本体¥34,578)
  • Springer(2025/09/26発売)
  • ポイント 10,350pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Food Waste Valorization : Green Techniques in Sustainable Management
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Food Waste Valorization : Green Techniques in Sustainable Management  言語:ENG

Sarkar, Tanmay (EDT)

  • 価格 ¥40,037(本体¥36,398)
  • Humana(2025/06/16発売)
  • ポイント 10,890pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Physiological Perspectives on Food Safety: Exploring the Intersection of Health and Nutrition
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Physiological Perspectives on Food Safety: Exploring the Intersection of Health and Nutrition  言語:ENG

Sarkar, Tanmay (EDT)/Hamad, Ahmed (EDT)/Chatterjee, Ayan (EDT)

  • 価格 ¥40,037(本体¥36,398)
  • Springer(2025/07/11発売)
  • ポイント 10,890pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Biofilm Applications to Revolutionize Food Technology
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Biofilm Applications to Revolutionize Food Technology  言語:ENG

Sarkar, Tanmay (EDT)/Lahiri, Dibyajit (EDT)/Nag, Moupriya (EDT)/Bhattacharya, Debasmita (EDT)

  • 価格 ¥38,035(本体¥34,578)
  • Springer(2025/05/12発売)
  • ポイント 10,350pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)