Emerging Non-destructive Technologies for Food Quality Analysis (2025. vi, 559 S. VI, 559 p. 87 illus., 68 illus. in color. 235 mm)
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Emerging Non-destructive Technologies for Food Quality Analysis (2025. vi, 559 S. VI, 559 p. 87 illus., 68 illus. in color. 235 mm)  Hardcover,  言語:ENG

Herausgegeben:Sunil, C. K./ Rawson, Ashish/ Chidanand, D. V./ Shanmugasundaram, S.

  • ウェブストア価格 ¥50,122(本体¥45,566)
  • SPRINGER, BERLIN; SPRINGER(2025/10発売)
  • ポイント 2,275pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Handbook of Millets - Processing, Quality, and Nutrition Status
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Handbook of Millets - Processing, Quality, and Nutrition Status  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Rawson, Ashish (EDT)/ Sunil, C. K. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥44,207(本体¥40,189)
  • Springer Verlag, Singapore(2023/11発売)
  • ポイント 2,005pt
  • 海外取次在庫
Handbook of Millets - Processing, Quality, and Nutrition Status (2022)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Handbook of Millets - Processing, Quality, and Nutrition Status (2022)  Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Rawson, Ashish (EDT)/ Sunil, C. K. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥44,207(本体¥40,189)
  • Springer Verlag, Singapore(2022/11発売)
  • ポイント 2,005pt
  • 海外取次在庫