Lactic Acid Bacteria as Cell Factories : Synthetic Biology and Metabolic Engineering (Applied Biotechnology Reviews)
  • 洋書
  • 電子版あり

Lactic Acid Bacteria as Cell Factories : Synthetic Biology and Metabolic Engineering (Applied Biotechnology Reviews)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)/ De Carvalho Azevedo, Vasco Ariston (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,832(本体¥37,120)
  • Woodhead Publishing(2023/05発売)
  • ポイント 371pt
  • 海外取次在庫
Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥18,372(本体¥16,702)
  • CRC Press(2023/06発売)
  • ポイント 167pt
  • 海外取次在庫
Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances, Part II (Food Biology Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances, Part II (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Schorr-Galindo, Sabine (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,351(本体¥15,774)
  • CRC Press(2023/06発売)
  • ポイント 157pt
  • 海外取次在庫
Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)
  • 洋書

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances Part I (Food Biology Series)  Hardcover,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥42,873(本体¥38,976)
  • CRC Press(2021/06発売)
  • ポイント 389pt
  • 海外取次在庫
Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (Food Biology Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥13,063(本体¥11,876)
  • CRC Press(2021/03発売)
  • ポイント 118pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances, Part II (Food Biology Series)
  • 洋書

Mycotoxins in Food and Beverages : Innovations and Advances, Part II (Food Biology Series)  Hardcover,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Brabet, Catherine (EDT)/ Schorr-Galindo, Sabine (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥46,956(本体¥42,688)
  • CRC Press(2021/06発売)
  • ポイント 426pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Fermented Foods, Part I : Biochemistry and Biotechnology (Food Biology Series)
  • 洋書

Fermented Foods, Part I : Biochemistry and Biotechnology (Food Biology Series)  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥13,063(本体¥11,876)
  • CRC Press(2020/12発売)
  • ポイント 118pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology : Innovations and Functional Aspects (Applied Biotechnology Reviews)
  • 洋書
  • 電子版あり

Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology : Innovations and Functional Aspects (Applied Biotechnology Reviews)  Paperback,  言語:ENG

Paramithiotis, Spiros (EDT)/ De Carvalho Azevedo, Vasco Ariston (EDT)/ Montet, Didier (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,832(本体¥37,120)
  • Elsevier - Health Sciences Division(2022/04発売)
  • ポイント 371pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Aquaculture Microbiology and Biotechnology, Volume Two
  • 洋書

Aquaculture Microbiology and Biotechnology, Volume Two  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, Ramesh C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥21,436(本体¥19,488)
  • CRC Press(2017/11発売)
  • ポイント 194pt
  • 海外取次在庫
Aquaculture Microbiology and Biotechnology, Vol. 1
  • 洋書

Aquaculture Microbiology and Biotechnology, Vol. 1  Paperback,  言語:ENG

Montet, Didier (EDT)/ Ray, R.C. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥21,436(本体¥19,488)
  • CRC Press(2017/07発売)
  • ポイント 194pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)