Food Lipids : Sources, Health Implications, and Future Trends
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Food Lipids : Sources, Health Implications, and Future Trends  言語:ENG

Lorenzo, Jose M. (EDT)/Sichetti Munekata, Paulo Eduardo (EDT)/Pateiro, Mirian (EDT)/Barba PhD, Francisco J. (EDT)/Domínguez, Rubén (EDT)

  • 価格 ¥34,254(本体¥31,140)
  • Academic Press(2022/02/26発売)
  • ポイント 7,775pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Sustainable Aquafeeds : Technological Innovation and Novel Ingredients
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Sustainable Aquafeeds : Technological Innovation and Novel Ingredients  言語:ENG

Lorenzo, Jose M. (EDT)/Simal-Gandara, Jesus (EDT)

  • 価格 ¥23,204(本体¥21,095)
  • CRC Press(2021/11/15発売)
  • ポイント 5,250pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Sustainable Production Technology in Food
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Sustainable Production Technology in Food  言語:ENG

Lorenzo, Jose M. (EDT)/Munekata, Paulo E.S. (EDT)/Barba PhD, Francisco J. (EDT)

  • 価格 ¥23,017(本体¥20,925)
  • Academic Press(2021/08/06発売)
  • ポイント 5,225pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Food Proteomics : Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Food Proteomics : Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives  言語:ENG

Pedrouso, Maria Lopez (EDT)/Ruiz, Daniel Franco (EDT)/Lorenzo, Jose M. (EDT)

  • 価格 ¥27,621(本体¥25,110)
  • Academic Press(2022/06/02発売)
  • ポイント 6,275pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Saraiva, Jorge M.A. (EDT)/Cravotto, Giancarlo (EDT)/Lorenzo, Jose M. (EDT)

  • 価格 ¥39,147(本体¥35,589)
  • Woodhead Publishing(2019/06/07発売)
  • ポイント 8,875pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)