Spices : Agrotechniques for Quality Produce (Innovations in Horticultural Science)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Spices : Agrotechniques for Quality Produce (Innovations in Horticultural Science)  Paperback,  言語:ENG

Sharangi, Amit Baran/ Datta, Suchand/ Deb, Prahlad

  • ウェブストア価格 ¥21,884(本体¥19,895)
  • Apple Academic Press Inc.(2021/03発売)
  • ポイント 990pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Coriander Production Techology - Indian Context : Production Technology of Coriander Under Indian Context (2010. 68 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Coriander Production Techology - Indian Context : Production Technology of Coriander Under Indian Context (2010. 68 S. 220 mm)  Paperback

Datta, Suchand

  • ウェブストア価格 ¥12,752(本体¥11,593)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2010発売)
  • ポイント 575pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Spices : Agrotechniques for Quality Produce (Innovations in Horticultural Science)
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Spices : Agrotechniques for Quality Produce (Innovations in Horticultural Science)  Hardcover,  言語:ENG

Sharangi, Amit Baran/ Datta, Suchand/ Deb, Prahlad

  • ウェブストア価格 ¥36,473(本体¥33,158)
  • Apple Academic Press Inc.(2018/03発売)
  • ポイント 1,655pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Value Addition of Horticultural Crops: Recent Trends and Future Directions
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Value Addition of Horticultural Crops: Recent Trends and Future Directions  Paperback,  言語:ENG

Sharangi, Amit Baran (EDT)/ Datta, Suchand (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥29,740(本体¥27,037)
  • Springer, India, Private Ltd(2016/10発売)
  • ポイント 1,350pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)