食品安全工学<br>Food Safety Engineering (Food Engineering Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

食品安全工学
Food Safety Engineering (Food Engineering Series)
 Hardcover,  言語:ENG

Demirci, Ali (EDT)/ Feng, Hao (EDT)/ Krishnamurthy, Kathiravan (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥61,245(本体¥55,678)
  • Springer Nature Switzerland AG(2020/05発売)
  • ポイント 556pt
  • 海外取次在庫
Food Allergens : Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks (Food Microbiology and Food Safety)
  • 洋書

Food Allergens : Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks (Food Microbiology and Food Safety)  Paperback,  言語:ENG

Fu, Tong-Jen (EDT)/ Jackson, Lauren S. (EDT)/ Krishnamurthy, Kathiravan (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥20,413(本体¥18,558)
  • Springer International Publishing AG(2018/09発売)
  • ポイント 185pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Food Allergens : Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks (Practical Approaches)
  • 洋書
  • 電子版あり

Food Allergens : Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks (Practical Approaches)  Hardcover,  言語:ENG

Fu, Tong-Jen (EDT)/ Jackson, Lauren S. (EDT)/ Krishnamurthy, Kathiravan (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥28,580(本体¥25,982)
  • Springer International Publishing AG(2017/11発売)
  • ポイント 259pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Food Safety Engineering (Food Engineering Series) (2020)
  • 洋書

Food Safety Engineering (Food Engineering Series) (2020)  Paperback,  言語:ENG

Demirci, Ali (EDT)/ Feng, Hao (EDT)/ Krishnamurthy, Kathiravan (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥61,245(本体¥55,678)
  • Springer Nature Switzerland AG(2021/05発売)
  • ポイント 556pt
  • 海外取次在庫