Dietary Supplements with Antioxidant Activity : Understanding Mechanisms and Potential Health Benefits
  • 洋書

Dietary Supplements with Antioxidant Activity : Understanding Mechanisms and Potential Health Benefits  Hardcover,  言語:ENG

Alasalvar, Cesarettin (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)/ Ho, Chi-Tang (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥52,448(本体¥47,680)
  • Royal Society of Chemistry(2023/06発売)
  • ポイント 476pt
  • 海外取次在庫
Asian Functional Foods
  • 洋書

Asian Functional Foods  Paperback,  言語:ENG

Shi, John (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)/ Ho, Chi-Tang (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,829(本体¥16,209)
  • CRC Press(2019/09発売)
  • ポイント 162pt
  • 海外取次在庫
Functional Foods of the East
  • 洋書

Functional Foods of the East  Paperback,  言語:ENG

Shi, John (EDT)/ Ho, Chi-Tang (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,829(本体¥16,209)
  • CRC Press(2019/09発売)
  • ポイント 162pt
  • 海外取次在庫
Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods
  • 洋書

Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods  Hardcover,  言語:ENG

Ho, Chi-Tang (EDT)/ Mussinan, Cynthia (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥46,993(本体¥42,721)
  • Royal Society of Chemistry(2013/03発売)
  • ポイント 427pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
African Natural Plant Products : New Discoveries and Challenges in Chemistry and Quality (An American Chemical Society Publication)
  • 洋書

African Natural Plant Products : New Discoveries and Challenges in Chemistry and Quality (An American Chemical Society Publication)  Hardcover,  言語:ENG

Ho, Chi-Tang/ Juliani, H. Rodolfo (EDT)/ Simon, James (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥59,937(本体¥54,489)
  • Oxford University Press Inc(2010/02発売)
  • ポイント 544pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Recent Advances in Food and Flavor Chemistry : Food Flavors and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods
  • 洋書

Recent Advances in Food and Flavor Chemistry : Food Flavors and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods  Hardcover,  言語:ENG

Ho, Chi-Tang (EDT)/ Mussinan, Cynthia (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥35,244(本体¥32,040)
  • Royal Society of Chemistry(2010/04発売)
  • ポイント 320pt
  • 海外取次在庫
茶の化学および健康増進に関わる特質<br>Tea and Tea Products : Chemistry and Health-Promoting Properties (Nutraceutical Science and Technology)
  • 洋書

茶の化学および健康増進に関わる特質
Tea and Tea Products : Chemistry and Health-Promoting Properties (Nutraceutical Science and Technology)
 Hardcover,  言語:ENG

Ho, Chi-Tang (EDT)/ Lin, Jen-Kun (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥56,643(本体¥51,494)
  • CRC Press Inc(2008/07発売)
  • ポイント 514pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Flavor Chemistry of Ethnic Foods
  • 洋書

Flavor Chemistry of Ethnic Foods  Paperback,  言語:ENG

Shahidi, Fereidoon (EDT)/ Chi-Tang Ho (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥41,956(本体¥38,142)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2012/11発売)
  • ポイント 381pt
  • 海外取次在庫
Process-Induced Chemical Changes in Food (Advances in Experimental Medicine and Biology)
  • 洋書

Process-Induced Chemical Changes in Food (Advances in Experimental Medicine and Biology)  Paperback,  言語:ENG

Shahidi, Fereidoon (EDT)/ Chi-Tang Ho (EDT)/ Nguyen Van Chuyen (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥35,454(本体¥32,231)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2013/06発売)
  • ポイント 322pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Quality Attributes of Muscle Foods
  • 洋書

Quality Attributes of Muscle Foods  Paperback,  言語:ENG

Xiong, Youling L. (EDT)/ Chi-Tang Ho (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥35,662(本体¥32,420)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2012/11発売)
  • ポイント 324pt
  • 海外取次在庫