Cuines, 33

個数:

Cuines, 33

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 224 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9789058566256

Full Description

He wanted to become a professional
motocross rider, but a serious accident shattered his childhood dream.
That's why Edwin Menue directed his ambition towards another goal: the
kitchen. Failure was not an option. After numerous internships at
celebrated restaurants, chef Edwin, his wife Fleur Boussy and fellow
chef and brother-in-law Frederik opened Cuines, 33 a unique
tapas-centred restaurant in Knokke. Less than a year later, their drive,
exquisite taste and passion were rewarded a first Michelin star. After
Frederik left the restaurant, the menu at Cuines, 33 reflects Edwin's
personality even more. His seasonal kitchen is characterised by bold
flavours and a cosmopolitan flair. The restaurant's interior is as
eclectic and colourful as the dishes. Edwin Menue finds inspiration in
everything: an odd-shaped twig in the forest, a colourful tagine in
Marrakech, the scent of Barcelona, a broken plate, a tattoo.

This
book tells the remarkable story of a chef for whom only the best is good
enough. A perfectionist with only one goal in mind: to offer his guests
an unforgettable experience.

最近チェックした商品