Bircher-Benner 9 Enjoy Food without Table Salt : Manual for Curing Salt-Sensitive Hypertension (5. Aufl. 2022. 80 S. 21 cm)

個数:

Bircher-Benner 9 Enjoy Food without Table Salt : Manual for Curing Salt-Sensitive Hypertension (5. Aufl. 2022. 80 S. 21 cm)

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • ≪洋書のご注文について≫ 「海外取次在庫あり」「国内在庫僅少」および「国内仕入れ先からお取り寄せいたします」表示の商品でもクリスマス前(12/20~12/25)および年末年始までにお届けできないことがございます。あらかじめご了承ください。

  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版
  • 商品コード 9783906089331

Description


(Text)
Cooking with little or no salt so that eating is a pleasure is a high art that was developed in the world-known Bircher-Benner Clinic, a centre for the most modern arts of healing. This diet is very important for all people with high blood pressure or kidney diseases. In this book you will find the cause and nature of salt-sensitive hypertension explained in detail. It contains well elaborated diet plans and many tasty recipes, ready for practical use: a must for anyone suffering from high blood pressure or a kidney disease. This manual supplements the Bircher-Benner manual no. 19 for patients with high blood pressure, heart diseases and arteriosclerosis and the manual no. 12 for patients with kidney- and bladder diseases.
(Table of content)
Table of ContentsPreface . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ........................5Blood Pressure Regulation in the Kidney . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..............8The Renin-Angiotensin-Aldosterone System of Blood Pressure Regulation . . .....8Salt-Sensitive Hypertension . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .................10Osmotic Storage of Salt in Tissues . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..................10Effect of Salt Storage on Blood Vessels and Blood Pressure . . . . . . . . . . . ........10Effect of a Low-Salt Diet on Blood Pressure . . . . . . . . . . . . . . . . . . .................. 11Epigenetic Inheritance of Salt Sensitivity . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..................11Effect of Table Salt Storage on the Blood Vessels . . . . . . . . . . . . . . . . . .............11Effects of Salinisation and Saccharisation (Glycation) of the InnerLayerof the Blood Vessels . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .......................12Oxidative Stress at the Centre of the Causes of Degenerative Diseasesand Dementia . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ......................14The Problem of Food Energy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .................. 17Order Therapy for Hypertension . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ... ................18Photon Storage in Living Tissues . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..................18The Basic Regulation System of the Soft Connective Tissue . . . . . . . . ..... . . .....19The Meaning of Food Economy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ....................20The Integral Law of Nutrition . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ......................22Vibrancy of Food . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . ..........................22Principles of the Bircher-Benner Diet and Order Therapy . . . . . . . . . ...... . . . . ....23Order of Life and Physical Exercise . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...............25Menus for the Low-Salt Diet, for Patients with Hypertension and Heart Problems..................................................................................... .26Menu for 1 Week of Salt-free Diet (Milder Form) . . . . . . . . . . . . . . . . . ................274 5Recipes for Salt-free and Low-salt Food . . . . . . . . . . . . . . . . .... . . . . . . . ............29Juices . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .............................29Gruel Added to Juices . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .... ......................30Bircher Muesli . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ............................30Raw Vegetables and Salads . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ......................32Salad Dressings . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..........................33Suggestions for Dressings to go with Salads and Raw Vegetables . . . . . ........ . . ..36Milk Types . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .............................37Butter, Vegetable Fats and Oils . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ......................38Gentle Cooking and Steaming . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..... ..................39Soups . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..............................39Soup Additions . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ............................40Vegetables . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...................

最近チェックした商品