Microbes in Food and Health

個数:

Microbes in Food and Health

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 362 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9783319797601
  • DDC分類 641.3

Full Description

This book gives an overview of the physiology, health, safety and functional aspects of microorganisms present in food and fermented foods. A particular focus is on the health effects of probiotics and non-dairy functional foods. The book deals also with microbes that cause food spoilage and produce toxins, and the efficiency of edible biofilm in the protection of packaged foods. Several chapters are devoted to the occurrence of Listeria pathogens in various food sources. Further topics are fortified foods, the role of trace elements, and the preservation of food and extension of food shelf life by a variety of measures.

Contents

Non Dairy Functional Foods: Potential of Probiotics.- Impact of Probiotics and Gut Microbiota on Host Behavior.- Antioxidant and Antimicrobial Potential of Polyphenols from Foods.- Oxidative Stress: Role of Natural Antioxidant Compounds.- Medicinal Importance of Mangrove Plants.- Health Benefits and Possible Risks of Herbal Medicine.- Health Benefits of Trace Elements in Human Diseases.- Fortified Foods and Medicinal Plants as Immunomodulators.- Health Benefits of Probiotics Consumption.- Application of Active Edible Film as Food Packaging for Food Preservation and Extending Shelf-life.- Edible Membranes Containing Antimicrobial Compounds: Current Approach and Future Prospects.- Irradiation: A Technique for Microbial Decontamination of Medicinal Plants.- Microbial Food Spoilage: Control Strategies for Shelf Life Extension   Aspergillus and ochratoxin A in Latin America.- Listeria monocytogenes in Milk Products.- Listeria species: Re-emerging Pathogen in Drinking Water Utilities.- Listeria monocytogenes: A Dangerous and Insidious Pathogen in Seafood.- Prevalence and Persistence of Listeria monocytogenes in dairy and other ready-to-eat food products in Africa.







 

最近チェックした商品