低アルコールビールと米国経済の大恐慌からの復活<br>The Brew Deal : How Beer Helped Battle the Great Depression (2024)

個数:

低アルコールビールと米国経済の大恐慌からの復活
The Brew Deal : How Beer Helped Battle the Great Depression (2024)

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 274 p.
  • 商品コード 9783031731327

Full Description

During the final stages of Prohibition, the US government allowed the consumption and sale of "non-intoxicating" beer, which was at or below 3.2% alcohol-by-weight. Beer's return—permitted with an eye toward job creation during the Great Depression—was one of President Franklin D. Roosevelt's earliest New Deal policies. In this book, economic historian Jason E. Taylor takes readers through the rapid resurgence of American breweries and shows how beer helped spark a sharp recovery in the spring of 1933.

Taylor begins with stories of how the nation's 1,400 breweries were decimated by the onset of Prohibition in 1920. He then turns to the frothy debates that led Congress to declare 3.2 beer "non-intoxicating," and hence allowable under Prohibition. While April 7th is now celebrated as "National Beer Day," the original April 7th—when legal beer returned after more than 13 years away—brought raucous scenes that make today's Mardi Gras festivities seem tame by comparison.

The Brew Deal shares stories of breweries, people, politics, perseverance, and the various roles that 3.2 beer has played in the evolving American beer scene.

Contents

What's on Tap?.- 1: The end of a thirteen-year thirst.- 2: The brewery (mostly) vanishes.- 3: America struggles with intoxication--or at least its definition.- 4: A good time for beer.- 5: New Beer's Eve.- 6: Rising from the ashes.- 7: 3.2.1 Recovery.- 8: Financing the brewery revival of 1933.- 9: Was there a beer bubble (and pop)?.- 10: So, what ever happened to 3.2 beer?.- 11: Closing time.- 12: Epilogue: Last call for the brew deal.

最近チェックした商品