The Art and Science of Aerated Foods (2025. ix, 173 S. IX, 173 p. 25 illus. 254 mm)

個数:

The Art and Science of Aerated Foods (2025. ix, 173 S. IX, 173 p. 25 illus. 254 mm)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版
  • 商品コード 9783031316890

Full Description

The Art and Science of Aerated Foods highlights the unnoticed ingredient of air in food: its importance, function and processes. The text offers readers fundamental knowledge on the techniques and ingredients involved in making aerated food through selected recipes, along with insight into each food's cultural background. Authors provide a step-to-step guide to making aerated food at a home scale with emphasis on health, simplicity, and leisure. 

With its blend of academic information, theory and practical recipes, this text has something to offer everyone, from academics to homemakers and food connoisseurs of all types. 

Contents

 

Part 1: The Science of Aerated Foods.- (Part 1 FM )Introduction.- Chapter 01: Aerated food basics-lessons from breadmaking.- Chapter 2: Types of aerated foods and how they are made.- Chapter 3: More lessons from bakery products.- Biscuits, cookies, scones, pancakes, crumpets, doughnuts and and pantries.- Chapter 5: Steamed buns.- Chapter 06: Fried snacks.- Chapter 07: Boiling water.- Chapter 08: Whipping cream.- Chapter 09: Whisking egg white.- Chapter 10: Aeration processes during whipping, whisking, beating and kneading.- Chapter 11: surfactants behaving badly- mixed systems.- Chapter 12: The end of the beginning, and the beginning of the practices!.- Part 1 Back matter (Further reading and Photo credits) Part 2: Aerated food recipes.- (Part 2: FM - Introduction Glossary) .- Chapter 13 Whipped Cream and Ripple Cake.- Ch- 14 Homemade Ice Cream.- Ch 15 Basque Burnt Cheese Cake.- Ch 16 Brazalian Cheese Puff.- Ch 17 Middle-Class Brioche.- Ch 18 Killer-Toast Bread.- Ch 19 No-Knead Garlic Bread.- Ch 20 Sourdough Bread.- Ch 21 Chocolate Chips Cookies.- Ch 22 Ginger Kisses.- Ch 23 Lemon Sponge Cake.- Ch 24 Gluten Balls.- Ch 25 Apam Balik Turnover Pancake.- Ch 26 Chinese Steamed Egg Sponge Cake.- Ch 27 Malay Sponge Cake.- Ch 28 White Sugar Rice Cake.- Ch 29 Taiwanese Castella Cake.- Ch 30 Pandan Chiffon Cake.- Ch 31 Bahulu Egg Sponge Mini Cakes.- Ch 32: Classic Angel Food Cake.- Ch 33: Pavlova.- Ch 34: Potato and Spinach Souffle.- Ch 35: Egg Yolk Cookies.- Ch 36: Butterfly Popcorn.- Ch 37:  Puffed Rice Bar.- Ch 38:  Honeycomb Toffee.- Ch 39: Vietnamese Avocado Milk Shake.- Ch 40: Dalgona Korean Whipped Coffee.

 

最近チェックした商品