Sustainable Agriculture Reviews 51 : Legume Agriculture and Biotechnology Vol 2 (Sustainable Agriculture Reviews)

個数:

Sustainable Agriculture Reviews 51 : Legume Agriculture and Biotechnology Vol 2 (Sustainable Agriculture Reviews)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 322 p.
  • 商品コード 9783030688301

Full Description

In the context of climate change, pollution and food safety, the current challenge is to enhance legumes production to sustain the growing population needs by 2050. This is a daunting task because abiotic and biotic stresses are threatening the growth, survival and productivity of legumes. For instance, the productivity of legumes is documented to be reduced by 14-88% by abiotic stresses. The co-occurrence of abiotic and biotic stresses under field conditions leads to interactive stress types, thus yielding positive or negative outcomes. Legumes react using antioxidant defense, osmoregulatory adjustments, hormonal regulations and molecular mechanisms to tolerate stress. Hence, improving legume productivity requires knowledge on the sensitivity, mechanisms and approaches of stress tolerance in legumes, in order to design new crops and alternative management systems. This book presents advances on bioactive compounds, applications, effect of various stresses and biotechnology-based stress tolerance mechanisms of legumes. This is our second volume on Legume Agriculture and Biotechnology, published in the series Sustainable Agriculture Reviews.

Contents

Preface.- Chapter 1 Nutraceutical Legumes: Nutritional and Medicinal Values of Legumes.- Chapter 2 Horse gram an underutilized legume: A Potential Source of Nutraceuticals.- Chapter 3 Grain legumes and their By-products: As a nutrient rich feed supplement for sustainable intensification of commercial poultry industry.- Chapter 4 Potential impact of annual forage legumes on sustainable cropping systems in Turkey.- Chapter 5 Alternative RNA splicing and editing: A functional molecular tool directed to successful protein synthesis in plants.- Chapter 6 Abiotic Stress Tolerance Including Salt, Drought and Other Stresses.- Chapter 7 Biotic stress to legumes: Fungal diseases as major biotic stress factor.- Chapter 8 Molecular mechanism underlying Chickpea - Fusarium oxysporum f. sp. ciceri Interaction.- Chapter 9 Biotechnological Approaches for Enhancing Stress Tolerance in Legumes.- Chapter 10 Deciphering the molecular mechanisms of biotic stress tolerance unravels the mystery of plant-pathogen interaction.

最近チェックした商品