The Most Excellent Book of Cookery : Livre Fort Excellent De Cuysine

個数:

The Most Excellent Book of Cookery : Livre Fort Excellent De Cuysine

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 281 p.
  • 言語 ENG,ENG
  • 商品コード 9781903018965
  • DDC分類 641

Full Description


The Livre fort comprises about 70 pages of original French, with an English translation on facing pages. The translation is the work of Timothy J. Tomasik, Associate Professor of French, Valparaiso University, Indiana and Ken Albala, Professor of History at the University of the Pacific, Stockton, California; they have also written an historical introduction discussing the culinary significance of the work as well as a section describing how best the modern reader might cook from these recipes.