Handbook of Herbs and Spices (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) 〈2〉

個数:
電子版価格 ¥33,858
  • 電書あり

Handbook of Herbs and Spices (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) 〈2〉

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。
  • ≪洋書のご注文について≫ 「海外取次在庫あり」「国内在庫僅少」および「国内仕入れ先からお取り寄せいたします」表示の商品でもクリスマス前(12/21~12/25)および年末年始までにお届けできないことがございます。あらかじめご了承ください。

  • 【重要:入荷遅延について】
    各国での新型コロナウィルス感染拡大により、洋書・洋古書の入荷が不安定になっています。
    海外からのお取り寄せの場合、弊社サイト内で表示している標準的な納期よりもお届けまでに日数がかかる見込みでございます。
    申し訳ございませんが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。

  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 376 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781855737211
  • DDC分類 664

基本説明

Contents: 1. General Issues - The functional role of herbal spices; Antimicrobials from herbs and spices; Screening for health effects of herbs; 2. Particular Herbs and Spices - Ajowan, Allspice, Chervil, Coriander, and more.

Full Description


Together with its companion volume, Handbook of herbs and spices2 provides a comprehensive and authoritative coverage of key herbs and spices. Chapters on individual plants cover such issues as description and classification, production, chemical structure and properties, potential health benefits, uses in food processing and quality issues.

Contents

Part 1 General issuesspices and antimicrobials; Screening for health effects of herbs; Under-utilised herbs and spices. Part 2 Particular herbs and spices: Ajowan; Allspice; Chervil; Coriander; Geranium; Lavender; Mustard; Nigella; Oregano; Parsley; Rosemary; Sesame; Star anise; Thyme; Vanilla.