The Art of French Baking

個数:

The Art of French Baking

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 336 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781837290901
  • DDC分類 641.8150944

Full Description

'If you've ever stood with your nose pressed to the window of a French patisserie, you'll love this hefty collection of 350 recipes.' - BBC Good Food

The classic collection of more than 350 authentic French dessert recipes from the ultimate authority on French home cooking

From éclairs to soufflés and macarons to madeleines, when it comes to desserts, no one does it better than the French. With Ginette Mathiot as your guide, beautiful, elegant, and delicious French desserts are easy to create at home. The Art of French Baking is the definitive collection of authentic French pastry and dessert recipes.

This gorgeous cookbook contains more than 350 accessible recipes for the home baker, from Tarte Tatin and Hazelnut Petit Fours to Cherry Tartlets and Choux Buns, as well as more than 100 recipes for jams, preserves, compotes, and pickles.

Novice bakers will appreciate step-by-step guides to classic pastry techniques and expert advice for troubleshooting common pastry problems, while home cooks of all skill levels will discover sweet treats to suit every palate. An introduction by the Parisian food writer Clothilde Dusoulier completes this elegant companion.

最近チェックした商品