The English Table : Our Food through the Ages

個数:

The English Table : Our Food through the Ages

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 264 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781789149333
  • DDC分類 641.300942

Full Description

The English Table is a delectable journey through the culinary history of England, from ancient times to the present day. The book sheds light on the evolution of English cuisine, which essentially was the food of the rich - the poor had to manage as best they could until the 20th century. Unveiling the secrets hidden in period cookery books, from the earliest known scroll of recipes - the 14th-century Forme of Cury - to modern classics such as Jane Grigson's English Food, each chapter is a culinary time capsule. Enriched with historical context, the book features carefully curated recipes from each era, offering a mouth-watering glimpse into the flavours that have shaped English culinary heritage.

Contents

Preface
1 First Settlements to the Earliest English Society
2 From 1066 to Chaucer
3 Excess and Deprivation in Tudor and Stuart Times
4 Prosperity and Conquest
5 The Birth of the Industrial Nation
6 From Edwardian Picnics to the Microwave
References
Suggested further reading
Acknowledgements
Photo Acknowledgements
Index

最近チェックした商品