食品加工・保存技術ハンドブック(全5巻)<br>Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies : 5-volume set (Innovations in Agricultural & Biological Engineering)

個数:

食品加工・保存技術ハンドブック(全5巻)
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies : 5-volume set (Innovations in Agricultural & Biological Engineering)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • ページ数 1546 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781774630365
  • DDC分類 664.028

Full Description

he Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies is a 5-volume collection that highlights various design, development, and applications of novel and innovative strategies for food processing and preservation. Together, the 5 volumes will prove to be valuable resource for researchers, scientists, students, growers, traders, processors, and others in the food processing industry.

Contents

Volume 1: Nonthermal and Innovative Food Processing Methods; Volume 2: Nonthermal Food Preservation and Novel Processing Strategies; Volume 3: Computer-Aided Food Processing and Quality Evaluation Techniques; Volume 4: Design and Development Of Specific Foods, Packaging Systems, and Food Safety; Volume 5: Emerging Techniques for Food Processing, Quality, and Safety Assurance

最近チェックした商品