Root Vegetables : A Grower's Guide (Grower's Guides from the Market Gardener)

個数:
  • 予約

Root Vegetables : A Grower's Guide (Grower's Guides from the Market Gardener)

  • 現在予約受付中です。出版後の入荷・発送となります。
    重要:表示されている発売日は予定となり、発売が延期、中止、生産限定品で商品確保ができないなどの理由により、ご注文をお取消しさせていただく場合がございます。予めご了承ください。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 128 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781774060179

Full Description

Master the art of growing nutritious, versatile, and flavorful root vegetables with Jean-Martin Fortier's biointensive farming methods.

Root Vegetables: A Grower's Guide uncovers the secrets to cultivating a wide range of root crops, from familiar favorites like potatoes and carrots to lesser-known gems like oca and salsify. Jean-Martin Fortier's biointensive approach maximizes yield while nurturing soil health, making this guide invaluable to home gardeners and market farmers alike.

This richly illustrated, full-color guide includes:

A step-by-step introduction to "The Fortier Method" for sustainable, high-yield microfarming
Botanical insights into root vegetables, from ancient wild varieties to modern cultivars
Detailed profiles of 20 nutritious and versatile crops, with practical advice on growing each
Techniques for soil preparation, sowing, transplanting, fertilizing, and irrigation
Organic practices for managing pests, diseases, and crop rotations
Tips for optimizing harvest and storage to preserve flavor and nutrition.

Root Vegetables is part of the Grower's Guides from the Market Gardener series. It's designed to provide novice to expert growers with practical knowledge to succeed using the principles of biointensive, regenerative agriculture on a human scale.

Contents

Introduction

Preface: Discovering Root Vegetables

Introduction: The Essentials of Root Vegetables

Jean-Martin's 20 Favorite Root Vegetables

    Beetroot

   Carrots

   Celeriac

   Kohlarabi

   Pale-leaf Woodland Sunflower root

   Turnip

   Rutabaga

   Oca from Peru

   Tuberous Nasturtium

   Parsnip

   Sweet Potato

   Parsnips

   Tuberous Chervil

   Potato

   Ground Pear

   Small Radish

   Asian Radish

   Winter Radish

   Black Salsify

   Jerusalem artichoke

Acknowledgments

最近チェックした商品