Taste of Tucson : Sonoran-Style Recipes Inspired by the Rich Culture of Southern Arizona

個数:

Taste of Tucson : Sonoran-Style Recipes Inspired by the Rich Culture of Southern Arizona

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 192 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781513262567
  • DDC分類 641.59791

Full Description

RUSA BOOK AND MEDIA AWARD WINNER
MPIBA's EATING THE WEST AWARD FINALIST
AMERICAN PHOTOGRAPHY 37 WINNER
IPA INTERNATIONAL PHOTOGRAPHY AWARD WINNER

Named one of the best cookbooks of the year by the Arizona Republic, Phoenix New Times, and Arizona Daily Star

Learn how to make Mexican food the Sonoran way!

"Jackie's delicious book takes me back to Tucson, with each incredibly delicious recipe, tied to stories and wonderful characters. It will connect you to the one and only place that Tucson is. What a delight!"
—Pati Jinich, chef, cookbook author, and host of PBS's Pati's Mexican Table

Award-winning photographer and cookbook author Jackie Alpers shares her own inspired recipe creations in this book as well as recipes for her favorite restaurants' dishes provided by 16 regional chefs, while incorporating the history of the region, the mysticism and lore, and how it has contributed to the food of the people who live there. Building from tried-and-true basics and tutorials on tacos, enchiladas, carne asada, and huevos rancheros, she divulges secrets to making the Tucson area's most unique Sonoran style savories and sweets, including: Chicken Mole Amarillo, Adobo Pulled Pork, Red Pozole, Dark Chocolate and Coffee Figgy Pudding Cakes, and more.

For cooks of all levels, from anywhere in the world. This cookbook welcomes you to bring the Sonoran region's best and most iconic tastes into your own kitchen.

最近チェックした商品