Intermittent and Nonstationary Drying Technologies : Principles and Applications (Advances in Drying Science and Technology)

個数:
電子版価格
¥19,347
  • 電子版あり

Intermittent and Nonstationary Drying Technologies : Principles and Applications (Advances in Drying Science and Technology)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 260 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781498784092
  • DDC分類 641.44

Full Description

The first comprehensive book on intermittent drying, Intermittent and Nonstationary Drying Technologies: Principles and Applications demonstrates the benefits of this process and covers key issues, including technologies, effect of operating parameters, mathematical modelling, energy-efficiency, and product quality. It discusses such topics as periodic drying, conventional and intermittent food drying processes and food quality, relationship among intermittency of drying, microstructural changes, and food quality, microwave assisted pulsed fluidized and spouted bed drying, and cellular level water distribution. Aimed at food engineers, chemical product engineers, pharmaceutical engineers and technologists, plant design engineers, and researchers and students in these areas, this useful reference helps readers:

Contents

Developments in Intermittent and Nonstationary Drying Technologies. Effect of Periodic Drying on Energy Utilization, Product Quality and Drying Time. Conventional and Intermittent Food Drying Processes and the Effect on Food Quality. Influence of Process Parameters Variation on Hybrid Nonstationary Drying. Effects of Process Conditions of Intermittent Drying on Quality of Food Materials. Relationship between Intermittency of Drying, Microstructural Changes, and Food Quality. Microwave Assisted Pulsed Fluidized and Spouted Bed Drying. Mathematical Modeling of Intermittent Drying. Cellular Level Water Distribution and Its Investigation Techniques. Multiscale Modelling in Intermittent Drying

最近チェックした商品