Butter: a Celebration : An array of stunning recipes showcasing this delicious ingredient; from buttery scrambled eggs to the perfect scones

個数:

Butter: a Celebration : An array of stunning recipes showcasing this delicious ingredient; from buttery scrambled eggs to the perfect scones

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 368 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781472284648
  • DDC分類 641.672

Full Description

'This is, quite frankly, my dream book. Buttery bliss from cover to cover' Nigella Lawson

'The last word on butter. Everyone who cooks needs this book' Diana Henry

Swirled into hot sugar to create a silken, smoky caramel, or browned until nutty and speckled before being folded through cake batter or buttercream. Dotted on to vegetables before roasting or braising, stirred through rice after cooking. Butter won't just transform your individual dishes, but will transform your way of cooking

Butter: A Celebration is a joyous immersion in all things butter, revelling in its alchemical power to transform almost any dish, from good to transcendent.

Award-winning food writer Olivia Potts takes us on a grand tour of butter and its many varied applications, from old school chicken Kiev to mille-feuille, from oysters Rockefeller to saffron and yoghurt tahdig. This is a book to be savoured for its wonderful writing, as well as for its irresistible recipes and expert introduction to patisserie, too. Full of history, anecdotes and, of course, delicious recipes resplendent with butter, it includes:

*Turkish eggs with yoghurt and chill butter
*Butter-basted rib eye steak
*Steamed artichoke with anchovy butter
*Grilled kippers with horseradish butter
*Buttermilk pancakes
*Sticky gingerbread
*French salted butter biscuits
*Brioche feuilletée
*Damson plum crumble

Praise for A Half-Baked Idea by Olivia Potts:
'Uplifting' Prue Leith
'Wit and warmth on every page' The Times
'An utterly beautiful, moving, bittersweet book. I loved it' Dolly Alderton

最近チェックした商品