Biorefining Fruit Waste : Technological Advances in a Circular Bioeconomy

個数:
電子版価格
¥33,123
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Biorefining Fruit Waste : Technological Advances in a Circular Bioeconomy

  • ウェブストア価格 ¥47,104(本体¥42,822)
  • Wiley-Scrivener(2025/12発売)
  • 外貨定価 US$ 225.00
  • クリスマスポイント2倍キャンペーン(~12/25)
  • ポイント 856pt
  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • ≪洋書のご注文について≫ 「海外取次在庫あり」「国内在庫僅少」および「国内仕入れ先からお取り寄せいたします」表示の商品でもクリスマス前(12/20~12/25)および年末年始までにお届けできないことがございます。あらかじめご了承ください。

  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 640 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781394301225

Full Description

Capitalize on a hidden resource with this essential book, offering a comprehensive guide to fruit waste valorization and cutting-edge techniques for extracting high-value bioactive compounds for the food and pharmaceutical industries.

The fruit production and processing sectors produce tremendous amounts of waste that cause significant economic losses and an undesirable impact on the environment. The effective utilization of these fruit wastes can help reduce the world's carbon footprint and greenhouse gas emissions to achieve sustainable development goals. These by-products contain a variety of bioactive compounds, such as dietary fiber, flavonoids, phenolic compounds, antioxidants, polysaccharides, and several other health-promoting nutrients and phytochemicals. These bioactive compounds can be extracted and used as value-added products in different industrial applications. The bioactive components extracted can be used in developing nutraceutical products, functional foods, or food additives.

This book provides a comprehensive review of the recent developments in fruit waste valorization techniques and their applications in the food, feed, and pharmaceutical industries. It explores various extraction techniques, including conventional and emerging methods, the antioxidant and antimicrobial activities of the active compounds extracted and isolated from fruit waste, food industrial applications of bioactive compounds extracted from fruit waste, and lifecycle analysis, challenges, and the entrepreneurial developments of fruit waste bioprocessing, making it an essential resource for researchers and industrialists alike.

最近チェックした商品