Introduction to Hospitality, Global Edition (9TH)

個数:

Introduction to Hospitality, Global Edition (9TH)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 448 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781292469836
  • DDC分類 647.94068

Full Description

Introduction to Hospitality is a lively, comprehensive survey of hospitality, the world's largest industry, designed for tomorrow's leaders. You'll explore the vibrant inner workings of each hospitality segment, including lodging, restaurants, tourism, recreation, attractions, clubs and managerial areas.

A core goal of this text is to help you advance your hospitality career. In that spirit, Author John Walker offers you lively material and interesting features to facilitate the learning process.

The 9th Edition maintains its five-part organization and features an all-new chapter on cruising. All chapters are updated to include COVID-19 implications, as well as What do you think? critical-thinking discussion questions.

Contents

PART I: INTRODUCING HOSPITALITY AND LODGING

Introducing Hospitality
The Hotel Business
Rooms Division
Hotel Food and Beverage

PART II: BEVERAGES, RESTAURANTS, AND MANAGED SERVICES

Beverages
The Restaurant Business
Restaurant Management
Managed Services

PART III: TOURISM, RECREATION, ATTRACTIONS, CLUBS, AND GAMING

Tourism
Recreation, Attractions, and Clubs
Gaming Entertainment
Cruising

PART IV: ASSEMBLIES, EVENTS, ATTRACTIONS, LEADERSHIP, AND MANAGEMENT

Meetings, Conventions, and Expositions
Events
Leadership, Management, and Marketing

PART V: MANAGERIAL AREAS OF THE HOSPITALITY INDUSTRY

Planning
Organizing
Communication and Decision-Making
Control

最近チェックした商品