Fortified Foods (Methods and Protocols in Food Science)

個数:
  • ポイントキャンペーン

Fortified Foods (Methods and Protocols in Food Science)

  • ウェブストア価格 ¥52,445(本体¥47,678)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2025/01発売)
  • 外貨定価 US$ 249.99
  • 【ウェブストア限定】サマー!ポイント5倍キャンペーン 対象商品(~7/21)※店舗受取は対象外
  • ポイント 2,380pt
  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 295 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781071643457

Full Description

This volume details the newest breakthroughs that are changing how researchers think about fortified foods. Chapters guide readers through nanoemulsions, liposome encapsulation, cutting-edge extrusion processes, and genetic tweaks. Subsequent chapters investigate liposome encapsulation to deliver vitamins, iron biofortification in meat products, and enzymatic hydrolysis to enhance protein in dairy alternatives. Written in the format of the Methods and Protocols in Food Science series, the chapters include an introduction to the respective topic, list necessary materials and reagents, detail well established and validated methods for readily reproducible laboratory protocols and contain notes on how to avoid or solve typical problems.

Authoritative and cutting-edge, Fortified Foods aims to highlight the scientific basis that backs each strategy, while also tackling the real-world hurdles of large-scale implementation.

Contents

Nanoemulsion Technology for Micronutrient Fortification in Staple Grains.- Liposome Encapsulation: Innovative Vitamin Delivery in Fortified Foods.- Iron Biofortification in Meat and Poultry Products: Agronomic Practices.- Enzymatic Hydrolysis for Protein Fortification in Dairy Alternatives.- Spray Drying Methodology for Vitamin Stability in Infant Formulas.- Techniques for Minerals Fortification of Cereals.- Double fortification: Iron and Zinc Enrichment in Flour Products.- Microbial Fermentation for B12 Enhancement in Plant-Based Foods.- Extrusion Processing: Enhancing Micronutrient Content in Snacks.- Edible Coating Innovations for Slow-Release Micronutrient Enrichment.- Genetic Modification in Vitamin - Rich Crop Biofortification.- Ultrasonication-Assisted Absorption of Nutrients in Food &Beverages.- Encapsulated Omega-3 Delivery Systems in Functional Foods.- Maillard Reaction for Protein Fortification in Bakery Products.- Sprouting Techniques for Enhanced Phytonutrient Levels in Plant Seeds.

最近チェックした商品