Principles of Animal Nutrition (2ND)

個数:
  • ポイントキャンペーン

Principles of Animal Nutrition (2ND)

  • ウェブストア価格 ¥48,632(本体¥44,211)
  • CRC Press(2025/10発売)
  • 外貨定価 US$ 220.00
  • 【ウェブストア限定】ブラックフライデーポイント5倍対象商品(~11/24)※店舗受取は対象外
  • ポイント 2,210pt
  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 797 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781032490861
  • DDC分類 636.0852

Full Description

The second edition of Principles of Animal Nutrition presents comprehensive coverage of nutrition and metabolism in ruminants, nonruminant mammals (e.g., swine and horses), and poultry, as well as aquatic and companion animals. Substantially revised, expanded, and updated to reflect scientific advances (including the use of artificial intelligence in diet formulations and feeding), this book highlights the foundational aspects of nutrition that are essential to animal growth, development, reproduction, lactation, health, and survival.

The book contains an overview of the physiological and biochemical bases of animal nutrition, followed by a detailed description of chemical properties of carbohydrates, lipids, protein, and amino acids. The text also covers the digestion, absorption, transport, and metabolism of macronutrients, energy, vitamins, and minerals in animals. To integrate the basic knowledge of nutrition with practical animal feeding, the book continues with a discussion of the nutritional requirements of animals for maintenance, production, and health, as well as the regulation of food intake by animals. Finally, the chapters explain feed additives, including those used to enhance animal growth and survival (e.g., enzymes, amino acids, organic acids, and animal co-products), improve feed efficiency for protein production, replace feed antibiotics, and promote circular bio-economies.

Written by a distinguished professor of animal nutrition, Guoyao Wu, PhD, Principles of Animal Nutrition, Second Edition is the authoritative reference for academic researchers, practitioners, and beginners in the fields of animal and human nutrition, biomedicine, and allied health, as well as institutional and government policymakers.

Contents

1. Chemical, Biochemical, and Physiological Bases of Animal Nutrition

2. Chemistry of Carbohydrates

3. Chemistry of Lipids

4. Chemistry of Protein and Amino Acids

5. Nutrition and Metabolism of Carbohydrates

6. Nutrition and Metabolism of Lipids

7. Nutrition and Metabolism of Protein and Amino Acids

8. Energy Metabolism

9. Nutrition and Metabolism of Vitamins

10. Nutrition And Metabolism of Minerals

11. Nutritional Requirements for Maintenance, Production, and Health

12. Regulation of Food Intake by Animals

13. Feed Additives

最近チェックした商品