A Year in the Edible Garden : A Month-by-Month Guide to Growing and Harvesting Vegetables, Herbs, and Edible Flowers

個数:
  • 予約

A Year in the Edible Garden : A Month-by-Month Guide to Growing and Harvesting Vegetables, Herbs, and Edible Flowers

  • 現在予約受付中です。出版後の入荷・発送となります。
    重要:表示されている発売日は予定となり、発売が延期、中止、生産限定品で商品確保ができないなどの理由により、ご注文をお取消しさせていただく場合がございます。予めご了承ください。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 384 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780789346629
  • DDC分類 635

Full Description

International gardening and cooking expert Sarah Raven shares her wealth of knowledge about how to have a bountiful and beautiful kitchen garden. With the belief that we should all grow more of what we eat, she imparts her experience on making the most of any outdoor space along with sage advice about the best things to grow and harvest easily and efficiently along with their culinary uses. The varieties highlighted are accessible, but Sarah also includes many flavorful heirlooms as well as rarities difficult to find in markets. Being connected to the food on our plate and to the landscape around us has never been more important, and everything Sarah does is strictly organic. She focuses on growing the freshest, healthiest, and tastiest produce without resorting to artificial inputs or chemicals. Although the book is primarily focused on edibles, Sarah includes flowers (some edible too) because they attract pollinators and beneficial insects while beautifying the vegetable patch. Solid, practical advice is mixed with inspirational ideas, and aspirational photos of Sarah s own showstopping garden are sure to inspire any home gardener.

最近チェックした商品