Analysis of Variance for Sensory Data

個数:

Analysis of Variance for Sensory Data

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 102 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780471967507
  • DDC分類 664.07

Full Description

Analysis of Variance (ANOVA) is a statistical technique used in a number of chemical areas including the food industry. This handbook is a highly readable guide to the uses of the very important technique of ANOVA applied to sensory analysis. It is unique in stressing the practical implications of the topic rather than the theoretical background. This is important since ANOVA is a complex statistical technique which can be misunderstood and misused by sensory analysts. Typical problems from sensory analysis are used as examples.

Contents

Factorial Designs.
Further Aspects of Design and Modelling.
Analysis of Variance.
Random or Fixed Assessors in Analysis of Variance.
More Complex ANOVA Situations.
Replicates in Sensory Analysis.
Multiple Comparisons.
Two Detailed Examples.
References and Relevant Literature.
Appendices.
Index.

最近チェックした商品