Advances in Food and Nutrition Research (Advances in Food and Nutrition Research)

個数:

Advances in Food and Nutrition Research (Advances in Food and Nutrition Research)

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 230 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780443293924
  • DDC分類 664

Full Description

Advances in Food and Nutrition Research, Volume 108 provides the latest advances on the impact of thermal processing on food flavonoids, the application of bioinformatics for studying food bioactive peptides, novel strategies for mitigating off-flavor perception, innovations in sustainable food packaging, the nutritional and safety aspects of edible insects in foods, the effect of novel food processing technologies on Bacillus cereus spores, and control of Salmonella in poultry production.

Contents

1. Impact of thermal processing on food flavonoids
2. Bioinformatics and bioactive peptides from foods: does it work together?
3. Food off-flavor volatiles generation, characterization and advances in novel strategies for mitigating off-flavor perception
4. Innovations in Food Packaging for a Sustainable and Circular economy
5. Upcycling of seafood side streams for circularity
6. Edible insects in foods
7. Effect of novel food processing technologies on Bacillus cereus spores
8. Salmonella spp. in poultry production - A review of the role of interventions along the production continuum

最近チェックした商品