Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging (Micro & Nano Technologies)

個数:
電子版価格
¥39,248
  • 電子版あり

Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging (Micro & Nano Technologies)

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 522 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780443214288
  • DDC分類 664

Full Description

Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging explores current trends, advances and associated challenges of the applications of nanotechnology in the food sectors, such as the fabrication and characterization of functional food, developments and shelf-life extension. This book is organized into 16 chapters that cover the main concepts related to the use of nanotechnology in food processing, packaging and monitoring. Coverage includes food functionalization, quality management and control, food sensory, membrane filtration technology, nanotechnology-based sensors, sustainable packaging, regulatory aspects, and much more.

This book an essential resource for materials and food scientists, technologists, researchers, academics and professionals working in nanotechnology and food science.

Contents

CHAPTER 1 Introduction to Nanotechnology in Food Science
CHAPTER 2 Nanotechnology in Food Processing
CHAPTER 3 Nanomaterials in Food Packaging
CHAPTER 4 Nanotechnology in Food Safety
CHAPTER 5 Nanotechnology in Functional Food Development
CHAPTER 6 Nanotechnology in Functional Food Developments
CHAPTER 7 Nanotechnology in Food Safety
CHAPTER 8 Nanocomposites in Food Packaging
CHAPTER 9 Anticaking Agents and Colorants for Food Products
CHAPTER 10 Fabrication of Functional Nanomaterials from Food Waste
CHAPTER 11 Nanoencapsulation and Nanocarriers: Edible Food Packaging
CHAPTER 12 Nanotechnology in Edible Films and Coatings
CHAPTER 13 Nanotechnology in Sustainable Food Packaging
CHAPTER 14 Nanotechnology in Antimicrobial Packaging
CHAPTER 15 Nanotechnology in Gas-Scavenging Additives

最近チェックした商品