Unconventional Functional Fermented Beverages : Practices and Technologies

個数:
電子版価格
¥30,276
  • 電子版あり

Unconventional Functional Fermented Beverages : Practices and Technologies

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 502 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780443139666
  • DDC分類 663.9

Full Description

Unconventional Functional Fermented Beverages: Practices and Technologies addresses the technological and functional aspects of fermented beverages that are being produced and consumed around the world. A wide array of unconventional, unique beverages are covered, from new, non-dairy kefir products, to coffee, honey, and coconut-based beverages, exploring a huge variety of non-alcoholic fermented drinks. The book investigates the scientific principles behind each of these beverages and covers manufacturing methods and new technologies, as well as health and safety in the manufacture of fermented beverages.

Readers will find practical guidance for beverage producers as well as novel, academic material for functional food scientists and technologists.

Contents

1. Introduction to fermented beverage practices and manufacturing
2. Functional microbiota of beverage fermentation
3. Milk-based Indian fermented drinks
4. Diversity of Brazilian Amerindian fermented beverages
5. Unconventional fermented beverages from Latin America
6. African Functional foods and beverages
7. Cereal-based fermented beverages
8. Coffee and coffee by-products-based beverages
9. Alcohol-free beer production
10. New probiotics
11. Non-dairy functional beverages
12. High-protein fermented beverages
13. Coconut and colostrum-based fermented beverages
14. Honey, non-alcoholic fermented beverages
15. Wild fruit fermentation
16. Pathogens and public safety in the manufacture of fermented beverages
17. Indian-Unani Health Drinks
18. Indian fermented Herbal beverages
19. Sauerkraut Juice
20. Fermented Cabbage Juice

最近チェックした商品