Advances in Food and Nutrition Research (Advances in Food and Nutrition Research)

個数:

Advances in Food and Nutrition Research (Advances in Food and Nutrition Research)

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 342 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780323990820
  • DDC分類 664.001579

Full Description

Advances in Food and Nutrition Research, Volume 100 provides the latest advances on emerging bioactive compounds with putative health benefits and their controlled release and application in foods and nutraceuticals, as well as up-to-date information on recent developments in food technology, including 3D printing, safety of raw materials and viruses in foods, and new low energy food processing.

Contents

Preface
Fidel Toldrá
1. Peptidomics as a useful tool in the follow-up of food bioactive peptides
Fidel Toldrá and Leticia Mora
2. Triggered and controlled release of bioactives in food applications
Amr Zaitoon and Loong-Tak Lim
3. Canolol and its derivatives: A novel bioactive with antioxidant and anticancer properties
Ruchira Nandasiri and N.A. Michael Eskin
4. The powerful Solanaceae: Food and nutraceutical applications in a sustainable world
Mikel Añibarro-Ortega, José Pinela, Alexios Alexopoulos, Spyridon A. Petropoulos, Isabel C.F.R. Ferreira and Lillian Barros
5. Advances in 3D printing of food and nutritional products
Isabel Diañez, Inmaculada Martínez, José M. Franco, Edmundo Brito-de la Fuente and Críspulo Gallegos
6. Relevant safety aspects of raw milk for dairy foods processing
Milena Dutra Pierezan, Bruna Marchesan Maran, Emanueli Marchesan Maran, Silvani Verruck, Tatiana Colombo Pimentel and Adriano Gomes da Cruz
7. Enteric viruses in food safety: New threats for an old problem
Rachel Siqueira de Queiroz Simões and David Rodríguez-Lázaro
8. Low-energy X-ray irradiation: A novel non-thermal microbial inactivation technology
Hongfei Zhang and Weibiao Zhou

最近チェックした商品